Wagrain åbner ny børneegnet 6-stolslift

Wagrain åbner ny børneegnet 6-stolslift

I Wagrain er årets nyhed er verdens første børne-stolelift med seks sæder. Den findes på Hachau Alm ved beværtningen, som mange danskere kender som ”Hans i Hullet“. Både bygninger og liftanlæg er s

Online: 18/09 2008

I Wagrain er årets nyhed er verdens første børne-stolelift med seks sæder. Den findes på Hachau Alm ved beværtningen, som mange danskere kender som ”Hans i Hullet“. Både bygninger og liftanlæg er skiftet ud i løbet af sommeren.

Wagrain har gennem flere år været danskernes foretrukne destination i Østrig. Dette tætte forhold har ført til flere danske hoteller i byen som er ejet og drevet af danskere.
- Danskere har i generationer lært at løbe på ski i Wagrain, og de fleste vender tilbage mange gange for at have det sjovt og holde fri sammen med familie og venner i hjertet af Salzburgs bjergområde. Wagrain er en typisk og traditionel østrigsk ferieby med en speciel stemning, og hvor hygge og komfort skaber et førsteklasses feriested, fortæller Østrigs turistchef i Danmark, Bo Schou Lauridsen.

Der findes pt. mere end 6.000 rejsemuligheder til Wagrain i databasen her på siden: http://skisport.dk/skirejser/wagrain/

11 danske rejsebureauer tilbyder skirejser til Wagrain.


Wagrain åbner ny børneegnet 6-stolslift - Billede 192

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen