Val Thorens fejrer 40-års jubilæum

Val Thorens fejrer 40-års jubilæum

Den 19. november skyder Val Thorens sæsonen i gang – nummer 40 i rækken for det franske skisportssted.

Online: 11/11 2011

Val Thorens’ 40 års fødselsdag bliver fejret med en god blanding af sne-aktiviteter og sociale arrangementer, når området åbner lørdag den 19. november.
Det er fjerde år i træk, at Val Thorens inviterer til det, der af mange skifans betragtes som begivenheden, man ikke må gå glip af.

Ski Force Winter Tour
I åbningsweekenden afholdes Ski Force Winter Tour. Her kan skientusiaster både afprøve sæsonens første sne og teste nyt udstyr fra nogle af de største leverandører inden for skiverdenen. Der vil også være professionelle instruktører parate til at rådgive skiløberne. Og så er det hele endda gratis.
Sidste år tiltrak arrangementet 8.000 skigæster, og weekenden er kendt for at være en af de sjoveste og mest stemningsfyldte i Val Thorens.

Også for boardere
Weekenden efter bliver det board-entusiasternes tur. Den 26. og 27. november er Val Thorens vært ved The Rock On Snowboard Tour. Her er der også mulighed for at afprøve og købe udstyr før det lander i butikkerne.
I Rond de Pistes er der blandt andet mulighed for at afprøve freestyle-talentet på en airbag, og om eftermiddagen kan man også nyde stemningen over en varm kop glögg.



Val Thorens fejrer 40-års jubilæum - Billede 920

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen