Tag børnene med på skiferie med SnowyClub

Tag børnene med på skiferie med SnowyClub


Det behøver ikke være en kamp at have børn med på skiferie til Alperne. Danski tilbyder SnowyClub til børnefamilier, så skiferien bliver den bedste tid for hele familien. Her sørger de danske guider for underholdning til børnene på Danskis egne Klubhoteller.

Synes du, det er bøvlet at have børn med på ski? Det behøver det ikke være, hvis du rejser med skirejseselskabet Danski. Igen i år tilbyder de deres børnekoncept, SnowyClub, til familier med børn, og nu har de udvidet konceptet med yderligere to Danski Klubhoteller i Frankrig.  

SNOWYCLUB ER FERIE FOR BÅDE DIG OG DINE BØRN

Dansktalende børneguider, dansk skiskole og indkvartering tæt på pisten er bare nogle af de fordele, du er garanteret ved ophold på et Danski Klubhotel med SnowyClub. Her skal du ikke bekymre dig om, at dine børn ikke forstår, hvad skiinstruktøren siger. De tilbyder danske instruktører, så børnene får mest muligt ud af undervisningen.

Efter dagens skiløb kan børnene se frem til underholdende aktiviteter, som kælketur med hotellets børnemaskot Snowy, pizza-aften kun for børn og sjov i legerummet. Alle sammen aktiviteter, der ryster hotellets yngste gæster sammen. Alt i mens kan forældrene puste ud med en kold forfriskning i hånden. Ugeprogrammet tilpasser guiderne hver uge, så det passer til børnenes alder.


SNOWYCLUB PÅ 3 DANSKI HOTELLER

- Danski Hotel Widmoos i Wagrain 

- Danski Hotel Les Gentianes i Valloire 

- Danski Hotel Plein Süd i Montgenèvre (Undtaget uge 4, 11 og 12)

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen