« Til oversigten

Svævende shuttle-bus samler Wagrain

Skisportsområdet Wagrain er danskerne fortrukne. Byen i Salzburger Land i Østrig er dén skisportsdestination, der tiltrækker flest danske skiturister.

Og nu kan besøgstallet i Wagrain meget vel stige. For ski-livet bliver noget mere enkelt via et omfattende og noget spektakulært byggeri til godt 110 millioner kroner.

For op til den kommende skisæson åbner nemlig ’G-link’. En ny skilift som skal forbinde de to skiområder på hver sin side af Wagrain.

For den nye super-lift kommer til at fragte skituristerne frem og tilbage mellem Flying Mozart-liftens mellemstation på Griessenkareck-sidenmod øst og mellemstationen på Grafenberg-siden mod vest. På den måde vil også områderne i retning Flachau, Flachauwinkel og Zauchensee være endnu tættere forbundet med Alpendorf og St. Johann in Pongau med en enkel og hurtig lift, hvis transporttid kun er seks minutter på tværs henover Wagrain. Dermed slipper de mange danske skiturister for-som hidtil - at få deres skiløb afbrudt af bustransport og gang gennem byen.

’G-link’ forventes at stå klar til drift i efteråret og kommer til at kunne fragte 1300 passagereri timen. Gæster med højdeskræk skal måske forberede sig en smule. For cirka midtvejs på turen vil man bevæge sig over byen Wagrain i godt 235 meters højde.Svævende shuttle-bus samler Wagrain - Billede 1388
Svævende shuttle-bus samler Wagrain - Billede 1389

Læs mere om skiferie i Wagrain her

Skiferie forslag i Wagrain

Sporthotel Wagrain Sporthotel Wagrain Bil fra 8.254,-/pers.
Hotel Tatzlwurm Hotel Tatzlwurm Bus fra 4.869,-/pers.
Haus Hege lejligheder Haus Hege lejligheder Fly fra 6.123,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder