Stor udbyder af skirejser introduceres nu i Danmark

Stor udbyder af skirejser introduceres nu i Danmark

Nu kommer Nordens største udbyder af skirejser til Alperne også til at flyve direkte til Salzburg fra København med destinationerne Bad Gastein og Saalbach som mål.

Online: 08/09 2009

Det er Star Tour og STS Alperejser, der har indgået samarbejde om skisportsrejser af høj kvalitet i Østrig fra den kommende vintersæson – salget er i gang.



- Vi ved at ca. hver tredje af vores ”sol og bad” kunder også tager på skisportsrejser i vintersæsonen, og dem ønsker vi at kunne hjælpe. Derfor har vi valgt den bedste arrangør, der tilbyder en ekstra høj kvalitet, og som i forvejen har et godt samarbejde med vores søsterselskaber i Sverige og Norge. Jeg er overbevist om at STS Alperejser bliver en af de helt store aktører på det danske marked på sigt, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.



De bedste hoteller er nu tilgængelige
Det bliver først gang, danskerne kan bo på de allerbedste hoteller på STS Alperejsers destinationer, Bad Gastein og Salbaach. En del af hotellerne er nemlig ejet af STS Alperejser, og er kendt for både gastronomi på højt plan, wellness og spabehandlinger og er desuden meget børnevenlige. Alt i alt betyder det, at skulle familien rumme medlemmer, der ikke er helt tossede med at stå på ski, så er der masser for dem at tage sig til, mens de virkelige ski-entusiaster bliver udfordret på de første klasses pister i områderne.



– Gennem denne aftale får vi en endnu stærkere position i Norden, og har endnu bedre muligheder for at udbrede vores rejser, udtaler Peter Johnson, Direktør for STS Alperejser. Vi er meget glade for at samarbejde med en stærk partner som Star Tour i Danmark.



STS Alperejser som er Nordens største arrangør af rejser til Alperne er 100 % teknisk arrangør af rejserne, mens Star Tour er agent for bureauet.


Stor udbyder af skirejser introduceres nu i Danmark - Billede 317

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen