Sophie Fjellvang-Sølling nr 8 i World Cup

Den danske skier cross løber, Sophie Fjellvang-Sølling fra Københavns Skiklub blev i dag nr. 8 i World Cuppen i franske Les Contamines.

Online: 10/01 2009

Den danske skier cross løber, Sophie Fjellvang-Sølling fra Københavns Skiklub blev i dag nr. 8 i World Cuppen i franske Les Contamines.



Sophie kvalificerede sig til finalerunden igennem en 8.plads i kvalifikationen. I dagens kvartfinale blev hun nr 2 og kom dermed videre til semifinalen, hvor hun med en tredjeplads lige netop ikke kvalificerede sig til selve finalen. Men det var et tæt game, og det kunne lige så godt have været Sophie, der endte på podiet i dag:



- Jeg er selvfølgelig super glad over at være med i toppen af World Cuppen, sagde Sophie Fjellvang-Sølling efter dagens konkurrence. Det her giver mig for alvor blod på tanden, for det kunne lige så godt have været mig, der var kommet med i finalen. Det var uhyggelig tæt.



Dagens vinder var en af Sophies bedste veninder, norske Hedda Berntsen. Sophie har trænet med det norske hold hele december, og hun slog som regel Hedda under træningen. Derfor ser Sophie frem til de kommende konkurrencer. Næste chance for at komme helt op på podiet er onsdag den 14.januar, hvor World Cuppen i skier cross fortsætter i Flaine i Frankrig.



Med dagens flotte resultat har Sophie Fjellvang-Sølling taget et afgørende skridt mod OL kvalifikationen.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen