Saas Fee - Et mix af østrigsk charme og fransk højalpint skiløb

Saas Fee - Et mix af østrigsk charme og fransk højalpint skiløb

Video melding fra Saas Fee. Skisport's udsendte har besøgt skiområdet, der byder på snesikkerhed fra november til maj i 3500 meters højde. Se flotte billeder og læs mere om den bilfri by.

Man vil gerne have det hele... Charmerende byer som i Østrig og højalpint skiløb som i Frankrig. Løsningen ligger lige midt i mellem. I Schweiz.

Gletcher i 3500 moh

I Saas Fee er det mere højalpint end stort set alle franske skiområder og byen er mere charmerende og hyggelig end stort set alle østrigske skibyer. Med en beliggenhed i 1800 meters højde er der snesikkerhed fra november til maj og oppe på gletscheren i 3500 meters højde starter skisæsonen i juli og slutter til maj!

Luften er lidt friskere her

Flere af byens hyggelige træhuse kan dateres mere end 300 år tilbage og Hotel The Dom er fra 1881. Det mest fantastiske er, at man ikke på noget tidspunkt har ladet sig friste til betonbyggerier (som ellers er dominerende i denne højde). Det nærmeste man kommer, er det kæmpe store garageanlæg, ved indgangen til byen. Biler er nemlig ikke velkomne i Saas Fee. Det er med til at gøre bjergluften endnu friskere.

Læs mere om Saas Fee her

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Rejsebureauer til Saas Fee
Fakta om Saas Fee
Skiområdet: 1800-3500 m.o.h.
Byen: 1800 m.o.h.


Lifter: 19 stk.

Slæbelifter: 10
Tog/baner: 1
Stolelifter: 2
Kabinelifter: 7

Mere om skiferie i Saas Fee

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen