Otte gode råd til en skiferie med børn

Otte gode råd til en skiferie med børn

Der er mange ting at holde styr på, når du skal have dine børn med på skiferie – og så er der jo alle de ekstra ting, som skal pakkes og huskes. Det er lidt noget andet, end dengang du kun havde dig selv at holde styr på! Så for at hjælpe dig lidt på vej, giver Danski her 8 gode råd til skiferien med børn.


NR. 1 – VÆLG ET BØRNEVENLIGT SKIOMRÅDE
Ja, det siger måske sig selv, at det er en god idé at vælge et børnevenligt skiområde, fordi det er det! Vælg et område hvor der er en del blå, brede pister og et børneområde, så de små skiløbere har mulighed for at øve sig og få en god oplevelse med skiløbet. Det er også en god idé at vælge en destination, hvor der er skiskole, fordi det giver dit barn de bedste betingelser for at lære at stå på ski.

NR. 2 – VÆLG EN PAKKEREJSE OG GØR DET NEMT
Essensen af skiferie er at slappe af og nyde hinandens selskab, og det samme bør gøre sig gældende for en skiferie. De nemmeste skiferier er dem, hvor det eneste du skal gøre selv er at tage flyet eller bilen til din skiferie destination – alt andet er der sørget for!

NR. 3 – BO PÅ ET BØRNEVENLIGT HOTEL
Det er en god idé at booke et ophold på et børnevenligt hotel, hvor der også er andre familier med mindre børn. På børnevenlige hoteller er der plads til, at børnene kan lege, og til at lydniveauet indimellem er lidt højere. Som forælder skal du ikke tysse på dit barn, men du kan i stedet nyde synet af, at de har det sjovt sammen med andre børn.

Se de resterende 5 gode råd her og bliv klar til årets skiferie med børn.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen