Nyt skirygsæk program fra Haglöfs

Nyt skirygsæk program fra Haglöfs

Til efteråret 2008 har Haglöfs fremstillet et program af gennemførte skirygsække. Grundkonstruktioner, materialer og tekniske løsninger er fuldstændigt tilpasset de krav, der stilles til nutidens s

Online: 08/09 2008

Haglöfs har fremstillet et program af gennemførte skirygsække som nu er på trapperne. Grundkonstruktioner, materialer og tekniske løsninger er fuldstændigt tilpasset de krav, der stilles til nutidens skiløb som bl.a. skibestigning, friløb og lettilgængeligt offpiste skiløb etc.

Pasform, funktion og brugervenlighed har været vigtige nøgleord under udvikling af produkterne. Rygsækkene har tætsluttende, kropnære former med profilerede rygdele, der ikke efterlader nogen åbninger mellem krop og rygsæk. Tyngdepunktet er lavt for at give en god balance.

Funktionerne er lette at forstå og håndtere med f.eks. gode store lynlåsvedhæng, der er nemme at få fat i, også med handsker på. Lommerne til det udstyr, der skal være hurtigt at komme til, er placerede, så de er lettilgængelige også med ski på rygsækkene. Holdere til skiene kan trækkes ind for at fjerne detaljer, som hænger og dingler og kan sætte sig fast i lifter, klipper eller grene. Væskesystemet har isolerede kanaler til at modvirke isdannelse etc.

Det visuelle udtryk er fælles for alle rygsække i skisortimentet, der har deres egen farveskala med hvide lynlåse som kontrast.

Snow Passion er en 14-liters rygsæk til friløb. Snowboardet bæres ind mod ryggen, skiene diagonalt. Det diagonale, tydeligt markerede skipanel er polstret, så skiene ikke skal gnaver imod spadeblad og sonde, der opbevares i lommen inde i rygsækken.

Powder Poetry er en turrygsæk til områder uden for lifterne, hvor man har brug for at bære både ski eller snowboard og have plads til forstærkningstøj, proviant og sikkerhedsudstyr. Snowboardet bæres uden på rygsækken og skiene diagonalt. Samme afstivede rygkonstruktion som hos Snow Passion. Pakkevolumen 18 liter.

Den største skirygsæk er Mountain Surf, en touring-rygsæk til heldagsture. Åbningen ind mod ryggen giver fin adgang til oppakningen, selv når man bærer ski eller snowboard på rygsækken - de behøver aldrig at blive taget af for, at man kan komme til oppakningen. Pakkevolumen 30 liter.

Rand, Haglöfs’ velkendte bjergklatringsrygsæk til ski og snowboard, der fyldes fra toppen, kommer til efteråret 2008 med et nyt udseende og en teknisk opgradering. Påfyldning fra toppen med flydende, aftageligt låg giver stor fleksibilitet til at variere pakkevolumenet, så man kan stramme eller overpakke rygsækken efter behov. Under låget findes Haglöfs’ unika åbne- og lukkesystem med pulltabs, der gør, at snelåsen lukkes eller åbnes i en og samme bevægelse. Rand findes i to modeller med 48 og 38 liters pakkevolumen. Effektive opbevaringsmuligheder til reb, klatrejern, isøkser og andet teknisk udstyr gør rygsækken velegnet til seriøse alpine ture.


Nyt skirygsæk program fra Haglöfs - Billede 184
Nyt skirygsæk program fra Haglöfs - Billede 185
Nyt skirygsæk program fra Haglöfs - Billede 186

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen