4 nyheder fra DBP: Ny destination, kort skiferie i uge 7, catski i Georgien, på jagt efter den bedste sne

4 nyheder fra DBP: Ny destination, kort skiferie i uge 7, catski i Georgien, på jagt efter den bedste sne

DeBredePlanker har haft travlt til den kommende vintersæson og står klar med 4 spændende nyheder du kan læse her

Lenzerheide i Schweiz, ny destination

Lenzerheide er det hemmelige “powder paradis” Og med en højde på næsten 3000 meter er skisæsonen lang. Forestil dig en bjergby med 225 snesikre pister, som er perfekt forbundet med et moderne liftsystem. Skiløbet på Rothorn-siden er i barske og ret stejle omgivelser, den anden side er mere tilforladelig, og den nederste del er dækket af flot lærkeskov, som giver læ og god sigt, hvis vejret er dårligt. Men i Lenzerheide er der flest mennesker på pisterne, så i Lenzerheide er det muligt at køre “first tracks” hele dagen. What's not to like? 

Læs mere her >>


Familieskiferie i Nassfeld | Østrig / Mulighed for 4 dage på ski i uge 7 2023. 

Vi tager afsted i uge 7 og 8, samt lørdag-onsdag i begge uger, med hele familien til skisportsstedet Nassfeld i det sydlige Østrig, lige ved den Italienske grænse. En tur hvor I vil forene familielivet med de gode offpiste ture. 

Læs mere her >>

 

Catski nu også i Georgien

Hungrer du efter adventure? Og vil du gerne være en af de første, så tag på catskiing i Georgien og få hele bjerget for dig selv. 

Catski i Georgien er relativt nyt. På denne tur vil du få en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme. Vi bor i en lille bjerghytte, som ligger midt i paradiset, hvor der falder op til 10 meter sne om året. På denne tur er der begrænsede pladser, så vent ikke for længe med at book.

Læs mere her >>

 

Freeriding i Innsbrück området

Tag med i Jagten på den bedste sne og få en powder oplevelse “for life” 
Kunne du godt tænke dig at køre det ultimative offpiste på det bedste sted hver dag? Så tag med på DBP Adventures tur “Jagten på den bedste sne” Vores lokale bjergguide Michael planlægger din tur hver dag, så du får det maksimale offpiste skiløb. 

Læs mere her >>


Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen