Nu også med bustransport til Frankrig.

Nu også med bustransport til Frankrig.


Siden vintersæsonen 2004/2005 har SneXpressen.dk transporteret danske skigæster til Østrigske og Italienske skisportssteder.Med ombord er de fleste danske skirejsebureauer som sælger transporten som en del af deres pakkerejser. Sammen med et direkte online salg til skigæster, sælger SneXpressen.dk flere billetter end nogensinde før.

Gennem de seneste 10 skisæsoner har mere end 45.000 skigæster kørt med SneXpressen.dk.

”Salget er bedre end nogensinde. De 4 og 5-stjernede busser med de specielle sæder som kan vippes til en vinkel på 45 grader, med speciel fodhviler, er populære”, Udtaler Mogens Pedersen, adm. Direktør i Snexpressen.dk

Mange skigæster vil gerne vil have 8 hele dage på skiferien. I de behagelige busser kan man sagtens få sovet og kommer derfor udhvilet frem, uden at man selv skal sidde bag rattet.

Der tilbydes priser til Østrig fra kr. 1.160,- pr. voksen. En HEL familie på to voksne og to børn rejser t/r for kr.
4.440,- i udvalgte uger til Østrigske rejsemål.

”Busrejsen er ikke så stressende som andre rejseformer. Man skal ikke tænke på ind- og ud checkning i lufthavn, parkeringspladser med mere. Man hopper ombord, finder sin plads, sætter sig til rette og man finder hurtigt ro og benytter bussens mange faciliteter” tilføjer Mogens Pedersen.

Der køres til mere end 20 populære rejsemål i Italien Østrig og Frankrig.

Læs mere om Snexpressen.dk her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen