Muse skal spille 2300 meter over havets overflade i Ischgl

Muse skal spille 2300 meter over havets overflade i Ischgl

Skisæsonen er slet ikke slut endnu! I år har det britiske rockband Muse fået æren af, at afslutte sæsonen i Ischgl, til Top of The Mountain koncerten, der tiltrækker op mod 20.000 tilskuere.

Hvert eneste år afholder Ischgl Top of the Mountain koncerter. Der bliver afholdt en sæsonåbner og en sæsonafslutter og i år har Muse fået æren af at lukke skisæsonen i Ischl af, en skisæson som The Beach Boys åbnede for d. 28. november. Tidligere har store navne som Robbie Williams, Elton John, Mariah Carey og mange andre musikere enten åbnet eller lukket ballet i højderne, omringet af 20.0000 tilskuere.

©TVB Paznaun-Ischgl
Stemningen er i top hele dagen og når først mørket lægger sig, leverer Muse et fantastisk sceneshow.

Det britiske band Muse, der for nyligt vandt en grammy for deres seneste album "Droner" spiller d. 30. april til festivalen. En festival der har garanti for god stemning og højt humør. Er du i Ischgl på det tidspunkt, så er det gratis for dig at komme med, så længe du har købt liftkort. 

Masser af skidage endnu

Ischgl lukker først d. 30. april. det betyder altså, at der er masser af skidage endnu. Mange danskere tænker at skisæsonen er ved at slutte når vi nærmer os påske. Men da påsken falder tidligt i år, så snyder det altså lidt, og mange steder kan man stå på ski til midt ind i maj. Så du skal ikke være nervøs for at tage på ski sidst på sæsonen.

©Hans-Peter van Velthoven
Der skal nok blive tryk på til Top of the Mountain når de 3 gutter giver den gas på scenen.


Mere end 20 millioner solgte albums verden over

Muse har siden 1994 givet den fuld gas på den internationale scene, og fik deres store gennembrud med deres tredje album "Absolution" i 2003. Siden da har de været hovednavne til utallige festivaler verden over, hvor mennesker altid er flokkes til for at høre dem. Bandet har samtidig haft let ved at fylde de store koncertsale, hvilket klart skyldes de 3 gutters fantastiske sceneshow. Der blandt andet har gjort, at de gennem årene har vundet store priser til Brit Award, MTV Music Awards, Q Awards og her for nyligt blev det til en grammy.

Elsker du skiløb i høj solskin og god rockmusik, så kig forbi Ischgl, hvor du kan få fint skiløb op til 2900 meters højde. Du får 238 velpræparerede pister, moderne lifter og fantastisk underholdning.

Muse spillede sidste år (2015) på Orange Scene til Roskilde Festival

Læs mere om skiferie i Ischgl her

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Fakta om Ischgl
Skiområdet: 1400-2872 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

66 pister i alt
14 stk.
40 stk.
12 stk.

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 5

Mere om skiferie i Ischgl

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen