Vores udsendte er stadig i Zillertal - og han elsker det.

Vores udsendte er stadig i Zillertal - og han elsker det.

Dagens tur gik til Mayrhofen hvor den stejleste piste i Østrig - Harakiri - efter sigende skulle befinde sig. Den skulle naturligvis prøves. Hvordan det gik fremgår af nedenstående billede.

Også i Mayrhofen var vi ganske imponerede over både snemængden og snekvaliteten. Selvom foråret er kommet med høje varmegrader er der fortsat ingen problemer overhovedet med at holde pisterne fine (grænsende til perfekte).

Ja, vi fandt endda fin og ubrudt puddersne med et meget lille 5 minutters hike som indsats. Med temperaturer på over 20 grader i dalen i går var det nok ikke lige puddersne vi havde forventet at finde i dag - men vi fandt det ! ????

Området over Mayrhofen er med sine 136 km pister ikke det største - men det har vitterligt alt. Perfekte pister i alle hældninger, masser af freeride muligheder, perfekt park, et hav af hyggelige hytter - ja, det hele emner af Østrig når det er bedst. Vi kommer gerne igen.

Østrigs stejleste piste Harakiri set lidt på afstand


Sådan ser man ud når man er svensk og har kuret det meste af Harakiri på ryggen - glad og en oplevelse rigere

Og tro os når vi siger, at det stadig er muligt at finde helt fint vintersne - untracked powder - det havde vi ikke lige forventet


Vans Penken Park over Mayrhofen er nok det tætteste man kommer på en perfekt park. Parken ligger solrigt i en snesikker lomme. Der er boxe, rails, kickers i alle afskygninger og størrelser. I bunden ligger en hyggelig hytte med liggestole og chill out musik. Det hele serviceres af hurtig 6-stol. Der blevet lavet double flips til den store guldmedalje de par gange vi kom forbi. Som ikke park-rotter vurderer vi den som noget af det meste gennemførte vi til dato har set.


Jo jo, god og nærende kost fik vi skam også på vores tur rundt i området. Intet som en god gang Kaiserschmarrn!

Læs mere om skiferie i Mayrhofen her.

Udgivet af: Thomas Jensen

Fakta om Mayrhofen
Skiområdet: 550-3286 m.o.h.
Byen: 580 m.o.h.

625 pister i alt
169 km blå
382 km rød
74 km sort

Lifter: 178 stk. / 268.640 pers/time

Slæbelifter: 86
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 26

Mere om skiferie i Mayrhofen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen