Langley satser på alpe d´huez

Langley satser på alpe d´huez

Online: 12/11 2010

STOR SATSNING PÅ DE SMÅ, I DE FRANSKE ALPER

Efterspørgslen fra børnefamilierne som vil opleve Alperne, er steget markant på det seneste. Langley satser derfor endnu mere på børnefamilier ved, at tilpasse vores rum på Langley Hotel Le Petit Prince i Alpe d´Huez og derudover kan vi tilbyde skandinavisk personale på børneskiskolen.

Alpe d’Huez Satsningen på børnefamilierne går ud på, at vi vil udvikle og renovere flere af vores hoteller i de franske Alper, så de passer bedre til børnefamilierne. I Alpe d’Huez har vi investeret 1.2 milioner Euro på at højne standarden og totalrenovere alle rum. -Kvalitetskravene til skirejser er blevet større, og selv børnefamilier med yngre børn vil rejse til Alperne i større udtrækning end tidligere. Destinationer som Alpe d’Huez tilbyder de samme børnevenlige pister som f.eks. de svenske skisportssteder, gør. Dertil skal tillægges et unikt miljø og en atmosfære, som du ikke får nogen andre steder end i Alperne udtaler , Lars Maagaard Manager hos Langley.

Alpe d´Huez som ligger 1860 m.o.h ,er, en snesikker destination som er kendt for sine børnevenlige skiområder og mange soltimer.

Ønsker du mere information, kontakt:

Kim Lofholm

kim.lofholm@langley.eu

Langley er en familieejet koncern. Foretagendet blev grundlagt i 1984 af Pontus Langley og har ca. 30 fast ansatte i Skandinavien og ca. 300 udlandsansatte per år. Årligt rejser ca. 40.000 gæster med Langley til rejsemål i de franske alper, Korsika, Kreta, Canada og Caribien. Langley driver 15 hoteller fordelt på 10 forskellige rejsemål. Rejserne sælges kun gennem Langleys egne salgskontorer og www.langley.eu. Kontorerne ligger i København, Göteborg og Oslo.

www.langley.eu




Langley satser på alpe d´huez - Billede 668

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen