Katy Perry åbner skibakkerne i Ischgl

Katy Perry åbner skibakkerne i Ischgl

Traditionen tro er det et af popmusikkens absolutte sværvægtere der klipper den røde snor for årets sæson på den Østrigske skidestination Ischgl. I år er det den superhotte Katy Perry der står på s

Online: 29/10 2009

Traditionen tro er det et af popmusikkens absolutte sværvægtere der klipper den røde snor for årets sæson på den Østrigske skidestination Ischgl. I år er det den superhotte Katy Perry der står på scenen ved åbningen.



På den østrigske skidestination Ischgl er det Katy Perry der den 28. november står på scenen på skiområdet til den traditionelle åbning af skiområdet.



Eneste Katy-koncert i Europa i 2009

Er du inkarneret Katy-fan bør du overveje om ikke du skal på ski i år. Et hurtigt kig på Katy´s hjemmeside viser nemlig, at det er hendes eneste koncert i Europa i efteråret. Koncerten forventes da også at komme til at tiltrække utallige gæster fra ind- og udland.



Kendt for de store Open-Air koncerter

Ischgl er kendt for sine store arrangementer med gratis Open-Air koncerter, hvor verdenskendte kunstnere kommer og spiller både ved starten og slutningen af skisæsonen.



Tidligere har blandt andet Sir Elton John, Tina Turner, Diana Ross, Jon Bon Jovi, Bob Dylan, Rod Steward, Sting og mange flere internationale kendisser stået på scenen ved Open-Air koncerterne.



Katy Perry åbner skibakkerne i Ischgl - Billede 391

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen