Harboes Bryggeri står på ski i Århus

Med fokus på oplevelser, samvær og sport har Harboes Bryggeri indgået en aftale med Østrigs Turistbureau og Danmarks Skiforbund om at blive hovedsponsor på SkiEvent ’08 i Århus d. 1. novembe

Online: 28/10 2008

Med fokus på oplevelser, samvær og sport har Harboes Bryggeri indgået en
aftale med Østrigs Turistbureau og Danmarks Skiforbund om at blive hovedsponsor på SkiEvent ’08 i Århus d. 1. november.

Når Harboe SkiEvent ’08 holder officiel åbning kl. 10.00 lørdag d. 1. november, vil eventens hovedsponsor være til stede alle vegne på eventområdet.

Med et hovedsponsorat har Harboes Bryggeri sikret sig muligheden for at være med, når rejseglade danskere og Danmarks trænede skiløbere mødes til en forrygende sne- og sportsdag i Århus. Udover den økonomiske deltagelse, som sikrer eventet nye tiltag, vil Harboes Bryggeri præsentere en del af deres produkter for de besøgende.

Helt forrygende – og med den største bakke nogensinde
Med den store opbakning fra Harboes Bryggeri, Østrigs Turistbureau samt Norges Turistråd er det lykkedes at skaffe en endnu større og mere speciel bakke til Danmark – og endda til Århus.

De 50 tons sne vil dække pisten og området omkring bakken, så både de professionelle skiløbere samt de mere uøvede kan få en herlig dag i suset af den ægte sne fra Sölden i Østrig.

På hele Bispetorv, hvor Harboe SkiEvent ’08 vil holde til, vil summe af skiferie, tøj, udstyr og andet godt til ferien. Her vil alle være noget for alle.

Børnene kan prøve de små langrendsski og lidt porte på et fladt område. For de mere modige børn er der mulighed for en tur på den imponerende bakke - de voksne er selvfølgelig også velkomne. I teltene vil der være chance for at gøre et godt køb, få et godt råd eller en smagsprøve på produkter fra Harboes Bryggeri eller specialiteter fra skisportslandene.

Nye stjerner på vej frem
”For de danskere som enten nyder en årlig skiferie eller som på et mere seriøst plan dyrker ski- og snowboard, handler det om PASSION, LIVSSTIL OG UDFORDRINGER. Nøjagtig som en del af kulturen på Harboes Bryggeri”, fortæller Bernd Griese, Administrerende Direktør fra Harboes Bryggeri A/S

”Vi har hele tiden fokus på bl.a. udvikling og innovation, nøjagtig som ski-rejsebranchen, der hele tiden forsøger at finde nye spændende destinationer. Eller som de danske skisportsfolk, der arbejder på at udvikle og skabe optimale rammer for både bredden som eliten i dansk skisport”.

Og Bernd Griese fortsætter. – ”Der er nye stjerner i alle brancher. Vi har vores nyeste produkter med til Århus. I udstillerteltet finder de besøgende nye rejser, nyt udstyr og andet grej. Og de nye talent- og landsholdsløbere fra Danmark vil vise deres dygtighed på bakken samt fortælle om, hvordan man kan blive en af nye ski-stjerner”.

Super Finale slukker og lukker årets ski-fest nr. 1
”Vi glæder os meget til at være med til denne store dag i Århus. Dagens sidste højdepunkt bliver, når de danske Freestyle- og Snowboardløbere konkurrerer i et mini-DM og slutter af med Harboe X-Ray Fire, Finale kickersession kl. 19.00 lørdag aften. Det bliver en forrygende flot og spektakulært afslutning på en herlig rejse- og sportsdag”, slutter Bernd Griese fra Harboes Bryggeri.

Harboe er aktiv indenfor såvel sport og miljø. Bryggeriet har sin egen Iceebeer Klimafond. En fond der støtter initiativer der fremmer udviklingen mod en bæredygtig livsstil og sætter fokus på klimaet. Læs mere på http://www.harboe.com

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen