Halloooo! Skal du med til Saalbach?

Halloooo! Skal du med til Saalbach?

De tre skibyer Saalbach, Hinterglemm og Fieberbrunn danner til sammen Østrigs største skiområde. Det er en af de mest populære destinationer, når danskerne skal vælge skiferie. Hele området har navnet navnet Ski Cirkus - et passende navn, da området er en stor legeplads for alle skiløbere. Slopetrotter Skitours fremhæver nu Saalbach - og vil fortælle dig præcis hvad, der er fedt ved denne østrigske destination. 



SKILØB I ALLE NIVEAUER

Her finder du skiløb til alle niveauer. De 270 kilometer pister byder nemlig på et væld af skioplevelser - uanset dit niveau. Der er også funpark og gode muligheder for offpiste! Samtidig er skiområdet de sidste par år meget moderniseret og investeret meget i, så du vil opleve mindre kø og hurtigere lifter.


ÆGTE ØSTRIGSK AFTERSKI

Hvis du ikke har været i Saalbach, har du måske undret dig over, hvorfor der stod “halloooo” i overskriften. Nu skal du høre hvorfor… Det mest kendte afterskisted i Saalbach - og et af de mest kendte i Alperne generelt - hedder Hinterhag Alm. Her starter festen hver dag med et “hallooooo!”, når husbandet går på kl. 16.00. 


MERE END “BARE” SKILØB

Foruden afterski og skiløb, kommer du bestemt ikke til at kede dig i Saalbach. Du kan fx køre snescooter, prøve bueskydning eller tage på arrangementer såsom picnic. Der er restauranter, som byde rpå det traditionelle østrigske cuisine. Og sidst men ikke mindst, et sprudlende og festligt natteliv! 


LÆS MERE: Se den fulde udgave af artiklen “Halloooo! Skal du med til Saalbach?”

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen