DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Guide til 10 populære ski-in/ski-out-ophold

Tilhører du gruppen af skiløbere, ikke kan få pisten tæt nok på? Som drømmer om at trille fra morgenbordet og ud på pisten? Typen der vil slå de første sving på de nypræparerede pister hver morgen? Dig der rejser med børn og gerne vil gøre ophold på hotellet midt på dagen? Og selvfølgelig dig, der af erfaring ved, at det er taktisk smart at bo tæt på afterskibare

Hvis, du kan svare ja til mindst én af tingene oven for, vil jeg anbefale dig at læse med her!

1: HOTEL LA MARMOTTE, VAL THORENS, FRANKRIG

I den øvre og roligere del af Val Thorens ligger Danskis Klubhotel, La Marmotte. Hotellet har den ideelle placering lige ud til pisterne, så du kan klikke i skiene direkte fra skikælderen.

Danskis eget Klubhotel danner rammerne for en vellykket skiferie, og de danske guider sørger for, at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær.


2: HOTEL LE REFUGE, ALPE D'HUEZ, FRANKRIG

På et andet af Danskis egne Klubhoteller, Hotel Refuge, får du ægte ski-in/ski-out! Pisten ligger lige uden for vinduerne og med kun 75 meter til nærmeste lift. Danski anbefaler blandt andre hotellet til børnefamilier.

Hotellet er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning. Det er ikke luksus, men hvad det evt. måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den gode mad og selvfølgelig den korte afstand til pisten. 


Dette var blot et udpluk af de 10, populære ski-in/ski-out-ophold, Danski tilbyder. 

Se resten af guiden her. 


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder