Guide: Her finder du verdensklasse afterski

Guide: Her finder du verdensklasse afterski

Der findes ikke meget der er bedre end at stå på ski ned af nypræparerede pister i Alperne. Men når ski-dagen er ved at være omme, lifterne lukker og aftenen går på hæld, så sker der noget med skiområdet, som ikke involverer fuld fart ned af pisterne, men som i den grad også har noget med ski at gøre: Afterski!


TOP 5 AFTERSKI DESTINATIONER

Afterski er ofte noget man forbinder med Østrig, og det er da også her du finder Danskis top 5 over de bedste afterski steder i Alperne. Men der er også kommet en helt ny spiller på markedet i Frankrig, som i den grad kan levere afterski. Vi kan røbe så meget og sige det har noget at gøre med La Folie Douce!

NR. 5 - SÖLDEN
Sölden byder på et hav af forskellige barer med afterski i verdensklasse. Her er der altid mange mennesker, den klassiske østrigske tyroler musik og kolde fadøl.

NR. 4 - SCHLADMING
I Schladming kan du se frem til gæsteoptrædener fra forskellige Østrigske musikere - men naturligvis også de klassiske tyroler sange som hører sig til, når man er på afterski.

NR. 3 - SAALBACH
Saalbach/Hinterglemm er kendt for at have noget af Alpernes bedste afterski! Her finder du et utal af forskellige barer i byen med festlig afterski - så du kan se frem til dans på bordene i skistøvler.

Se nummer 1 og 2 her - og læs meget mere om det populære La Folie Douce her!

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen