Guide: Her er der flest pistekilometer i Alperne!

Guide: Her er der flest pistekilometer i Alperne!

Få overblikket over de skiområder der har flest pistekilometer! Det er alle destinationer, hvor du med sikkerhed ikke kommer til at kede dig med at køre den samme piste hver dag. Desuden er der noget for enhver smag!

Danski har 22 destinationer i Alperne, og herunder finder du en oversigt over de fem områder med flest pistekilometer blandt Danskis udvalg af destinationer.
NR. 1 - CANAZEI MED 500 KILOMETERS PISTE
I Canazei finder du imponerende 500 kilometer skiløb, som alle ligger lige uden for døren i Canazei. Området er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, der i alt består af 1.200 kilometer piste.
NR. 2 - ALPENDORF/WAGRAIN MED 350 KILOMETER PISTE
Det overrasker måske nogle, at Wagrain er nummer 2 på listen, men med 350 kilometer skiløb er området altså en habil konkurrent til Canazei.
NR. 3 - ST. ANTON MED 347 KILOMETER PISTE
Off-piste mekkaet og afterski-kapitalen St. Anton lander på en tredjeplads med 347 kilometer piste. Området er et paradis for den erfarne skiløber på grund af de lidt stejlere og smallere røde og sorte pister.
Hvem der har 4. og 5. pladsen kan du læse lige her - du finder blandt andet en fransk destination!
STØRRE ENDNU ...
Selvom 500 kilometer piste lyder af meget, så er der faktisk nogle destinationer, som har endnu flere kilometer piste - men det kræver, at du tilkøber et udvidet liftkort. Eksempelvis har Val Thorens og Courchevel 'kun' 150 kilometer piste med i et standard liftkort, hvorimod du får adgang til hele 600 kilometer piste, hvis du udvider dit liftkort.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen