Guide: Gode destinationer til nybegynderen

Guide: Gode destinationer til nybegynderen

Har du aldrig været på skiferie før, men overvejer du det? Det kan være svært at finde ud af, hvor du skal tage hen, hvis du er helt ny på ski. Derfor har Danski lavet en guide til dig over de fire bedste destinationer for nybegynderen.


SAALBACH
I Saalbach finder du fantastiske brede, blå boulevarder og hyggelige nedfarter gennem skoven. Det er alle tiders destination, hvis du skal på skiferie for første gang. Faktisk er der intet mindre end 140 kilometer brede, blå boulevarder i Saalbach ud af i alt 270 pistekilometer.

ALPE D’HUEZ
102 kilometer blå piste ud af 222 pistekilometer, dét er hvad du kan se frem til i Alpe d’Huez. Her er der altså virkelig noget at se frem til på de brede og skønne pister. I Alpe d’Huez er der også en gletsjer med blå pister, så du kan virkelig se frem til varieret skiløb – selvom du er ny på ski.

WAGRAIN
Det er ikke uden grund, at Wagrain er en af de mest populære destinationer i Østrig. Faktisk er det netop Wagrain, som mange nybegyndere tager til, første gang de skal på skiferie. Så én ting er sikkert: Du kommer ikke til at være den eneste nye på pisten!

Læs mere om de nybegynder venlige destinationer her.

Skal i år være første gang, du skal på skiferie? Så ring til Danski på 86 800 600, og lad os sammen finde den helt rigtige skiferie.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen