DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Få Danmarks fedeste praktik

Vidste du, at du kan komme i praktik i skibranchen? Christian Jensen har har i foråret 2016 været i tre måneders praktik hos Danski. Det har han været rigtig glad for! Foruden fede arbejdsopgaver på kontoret, så har han også været fire uger i Alperne som Social Media Manager.


Hvorfor valgte du Danski som praktiksted?
Jeg valgte Danski som praktiksted, fordi jeg er skientusiast! Derfor ville jeg gerne i praktik i denne branche. Her tilbød Danski mig en plads, som jeg straks sagde ja til. Jeg tænkte, at det var en god mulighed for at få et indblik i alt det arbejde der ligger bag, at gæsterne får en god skiferie. Derudover valgte jeg Danski, fordi jeg tidligere har været HP’er for Danski, på deres Klubhotel i Alpe d’Huez.

Hvad er den fedeste opgave du har haft hos Danski?
Den fedeste opgave jeg har haft, hjemme på kontoret, var at lave en videoblog til guiderne, for at illustrere hvordan og hvad vi gerne vil have dem til at vise fra deres destinationer i Alperne. Det var en meget fri og kreativ opgave, hvor jeg også fik lov at arbejde med at klippe film sammen.

Hvad er din samlede oplevelse af din praktik hos Danski?
Min oplevelse af min praktik hos Danski har været rigtig positiv! Det er et meget imødekommende kontor, med en masse fede kollegaer, der i en presset tid altid har overskud til et godt grin. Arbejdsopgaverne er som beskrevet afvekslende og spændende! Man får lov at komme med inputs til, hvilke arbejdsopgaver og arbejdsområder man synes er spændende og har lyst til at arbejde med. Danski er en meget fleksibel praktikplads, hvilket også har medvirket til at gøre denne praktikplads endnu federe.

Læs mere om Christians praktikophold hos Danski her - og søger du selv en praktikplads, så kan du se hvad Danski søger her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder