DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Dårlig skisæson? Ikke i alperne

Igen i år diskuteres der global opvarmning, mangel på sne og en kortere skisæson. Skirejsebureauet Danski kan dog ikke genkende manglen på sne og en dårligere skisæson, set i det store perspektiv. Flere af Danskis destinationer i Alperne har nemlig fået mere sne, sammenlignet med tidligere sæsoner.

For at komme på skiferie kræver det sne – og gerne meget af det. Men snemængden kan skirejsebureauerne ikke selv styre, og derfor følger Danski også nøje vejrmeldingerne på deres destinationer i Alperne, så de kan informere deres gæster om vejrsituationen.

- Det ville jo være fedt, hvis vi selv kunne bestemme vejret, men det kan vi ikke. Derfor er det jo også dejligt, at vejrguderne har hørt vores bønner, og givet os en helt fantastisk skisæson, siger Rikke Levinsen, Head of Marketing i Danski.

MERE SNE I ØSTRIG END NOGENSINDE

I Østrig har Danski 11 destinationer, og næsten alle destinationer har de fået den samme mængde sne – eller mere, sammenlignet med de sidste tre sæsoner. Eksempelvis har Zell am Ziller og Schladming faktisk sat snerekord denne sæson.

- I Østrig er tendensen, at der er kommet mere sne, hvis man sammenligner med de sidste tre sæsoner. Selvom Østrig ventede lidt på sneen i starten af sæsonen, så var det værd at vente på. Det nye år startede nemlig med store mængder sne, og siden er der løbende kommet ny sne, hvilket jo er fantastisk, siger Rikke Levinsen.

Læs mere om snefaldet i Italien og Frankrig her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder