Den ultimative powdertur til Japan

Den ultimative powdertur til Japan

Mads var med på Snowminds’ The Big Japow Tour til Japan'. Turen bestod af en weekend i Tokyo og gik herefter til nordøen Hokkaido i Japan, hvor Mads sammen med resten af gruppen oplevede den japanske off piste fra sin bedste side. Anført af lokale bjergguider besøgte de over 10 dage de bedste powder skiområder i regionen, fik uanede mængder dyb sne, sushi og sake, samt kørte snescooter i vildmarken og natskiløb i frisk powder. Vi har spurgt Mads om han vil fortælle om turen, og herunder kan du læse hans beretninger og se hans personlige billeder og video fra turen! 

“Jeg havde længe gået med en tanke om at vende snuden mod Japan, og prøve verdens bedste pudder som det oftest omtales. Det skulle være en tur med en masse godt skiløb, kulturelle indtryk og kulinariske oplevelser. Jeg havde selv undersøgt forskellige muligheder, men ikke noget kunne matche det jeg fik gennem Snowminds. Turen havde det hele og opfyldte mine krav til det absolut fulde.” fortæller Mads.

“Et af turens absolutte højdepunkter var, da vores guide udstyrede os med hver vores snescooter, som vi så brugte hele dagen på. Vi startede med at lære teknikken at kende, at carve på scooteren og havde det fedt med det. Herudover kørte vi i loops til et øde bjerg, hvor halvdelen af os stod på ski ned, imens de andre hentede os igen. Har du prøvet at brage afsted på snescooter på en japansk mark med en halv meter pudder? Hvis ikke, så har du endnu en grund til at vælge netop denne tur.” uddyber Mads.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen