De 5 bedste destinationer til vinterferien

De 5 bedste destinationer til vinterferien

Skal du på ski i vinterferien? Så læs med her. Slopetrotter Skitours har nemlig samlet deres fem bedste anbefalinger til destinationer til vinterferien i Alperne. Der er både noget til familien med små børn, ældre børn eller voksne ‘børn’. 



1. PASSO TONALE
Dansk skiskole: Ja
Egnet til: Familier med små børn

Passo Tonale har et overskueligt skiområde, hvor det er umuligt at fare vild! Der er mange brede, blå boulevarder og skiskole med danske instruktører. Priserne er utroligt budgetvenlige og de lokale er gæstfri. Alt i alt er det den perfekte destination til børnefamilier og nybegyndere! 

2. LIVIGNO
Dansk skiskole: Ja
Egnet til: Familier med børn

Livigno er kendt som en af de mest solrige destinationer i Italien, og desuden en utrolig hyggelig by med butikker, gode restauranter og god stemning. Skiområdet er varieret, men har især mange brede, blå pister - og er derfor godt til familier med børn.

3. CANAZEI 
Dansk skiskole: Nej
Egnet til: Familier med ældre børn

Canazei er en af de mest populære destinationer i vinterferien, fortæller Slopetrotter Skitours. Med over 1.220 kilometer pister er skiområdet nemlig oplagt til dagsture og nye skioplevelser. Derfor anbefaler de især destinationen til familier med ældre børn, der er gamle nok til at stå på ski en halv eller en hel dag. 

4. OG 5…

Se destination nummer 4 og 5 her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen