Børn på ski i Århus torsdag, fredag og lørdag

Børn på ski i Århus torsdag, fredag og lørdag

På torsdag, fredag og lørdag vil glade børn på ski præge billedet ved Domkirken i Århus.

Online: 30/09 2009

SKIEVENT ’09 finder sted lørdag den 3. oktober fra 10-18 på Storetorv i Århus. Men børnene får lov til at tyvstarte torsdag og fredag formiddag på gletsjer sneen, som lige nu er på vej fra Sölden til Århus i store kølevogne.



SKILEG er et norsk udviklet koncept, som lokale børnehavebørn får glæde af torsdag og fredag, hvor danske skileg instruktører står klar i sneen med udstyr til de inviterede børn. Der bliver masser af smil, grin, skrig og skrål på pladsen foran Domkirken!



Den officielle åbning af SKIEVENT ’09 finder sted lørdag kl. 10 på toppen af Wildspitze skibakken fra Sölden, der stilles op på Store Torv i løbet af de kommende dage. Opbygningen sker i et samarbejde mellem østrigere og et stærkt ”crew” fra Muskelsvindfonden.



Lørdagen byder på masser af oplevelser. Freestyle truppen Team Sölden laver show på skibakken, skileg og skikarrusel er sjovt for børnene. Imens kan mor og far tage en snak med repræsentanter fra østrigske, norske og svenske destinationer. Side om side med destinationernes folk står danske skirejsebureauer klar med attraktive tilbud. På den østrigske stand er otte store skiområder gået sammen om at udvikle en ønskebog med specielle gaver.



Den Danske Skiskole laver i år sin egen demo-opvisning. Det er skiteknik på højeste niveau, og der præsenteres en masse råd, der er relevante for alle skiløbere.



SKIEVENT ’09 er også stedet, hvor ÅRETS SPORTSPRIS bliver uddelt. Den uddeles til en dansk skiløber eller snowboarder, som i 2009 har opnået et enestående sportsligt resultat.



Om aftenen, når den officielle skievent er slut, skrues op for lys og lyd. Så er det nemlig tid til en BOX SESSION for de bedste danske snowboardere og freestylere. Det handler både om leg og konkurrence.



Det bliver en spændende dag – og aften. Kom op af sofaen! Århus kalder. SKIEVENT ’09 kalder.


Børn på ski i Århus torsdag, fredag og lørdag - Billede 353

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen