Bad Gastein i flere niveauer

Bad Gastein i flere niveauer

På en aftenkøretur kan du se tusindvis af lys der bugter sig op ad de stejle skrænter i Bad Gastein. Bad Gastein er en by i flere niveauer både geografisk, på pisterne og til afterskien - Danski giver en forklaring herunder.



NIVEAU 1 – CENTRUM
Tager du et dyk ned i centrum af Bad Gastien, lander du mellem de utrolig store og prægtige hoteller, der fortæller om en byen, der tidligere har haft en storhedstid som luksuriøs kurby med sine helt specielle termiske kilder.

NIVEAU 2 – TERMISKE KILDER & AFTERSKI
Tager du et niveau højere op i byen, har du stadig mulighed for at opleve de dejlige termiske bade i Felsentherme. Her er der både saunaområde med forskellige saunaer og dampbade, derudover er der også indendørs og udendørs svømmebassiner. I det udendørsbassin kan du ligge og slappe af efter en lang dag på ski, mens du ligger og ser pistemaskinerne klargøre pisterne til næste dags skiløb.

På samme niveau som Felsentherme finder du Bad Gasteins helt unikke afterskibarer. På disse helt fantastiske barer er der mulighed for at få en kold øl og vende dagens strabadser, mens du lytter til de fantastiske livebands, som altid leverer på højt niveau og sætter gang i festen med fællessang og høj energi.

NIVEAU 3 – TRE SKIOMRÅDER
Læs mere om de tre forskellige skiområder her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen