Trip Tour
Nyhed fra Trip Tour. Se oversigt med alle nyheder fra Trip Tour her
« Til oversigten

Alpernes diamant - Obergurgl/Hochgurgl

Sublime snesportsforhold, fantastiske hoteller med ski IN/OUT og snesikkerhed har cementeret Obergurgls og Hochgurgls status som et af de mere eksklusive skisportsområder i Østrig.

Området består af de to byen Obergurgl og hotelområdet Hochgurgl, som ligger i henholdsvis 1930 og 2510 meters højde, hvilket placerer skibyerne som nogle af de højest beliggende i Europa. 
Med en beliggenhed i bunden af Öztal i Tyrol er Obergurgl også kendt som Söldens mere elegante lillebror, hvor der er garanti for sne og sublime forhold helt fra november til maj. 

Obergurgl er en charmerende by, der byder på lækre gourmetrestauranter, aprés ski og smukke naturoplevelser, og det er ikke uden grund, at området bliver kaldt alpernes diamant.
I sammenhæng med Hochgurgls luksushoteller, som er placeret på en skråning langt over trægrænsen, bliver man overvældet af områdets diversitet af rå smuk natur, luksus, wellness og godt skiløb.  
Med et 120 km. stort og varieret pisteområde er der udfordringer nok for hele familien.

Ski IN/OUT
Forestil dig at du vågner, spiser morgenmad og hopper direkte i skiene og ud på de nyligt præparerede pister. Inden alle andre når at komme op på bjerget, har du allerede taget flere betagende ture på bjerget for dig selv! Dette er muligt i Obergurgl og Hochgurgl. 
Da langt de fleste hoteller er placeret direkte på bjergskråningerne, er der rig mulighed for at tage direkte fra morgenmaden ud på bjerget, klikke sig i skiene og starte dagen med at køre en smuk tur i vinterparadiset i stedet for at skulle stå i kø ved liften. 
Flere af Trip Tours indkvarteringer tilbyder ski IN/OUT, hvilket også betyder at det er muligt at køre på ski direkte til hotellet efter en endt dags skiløb – så bliver det ikke nemmere.
Liftkort
Såfremt det idylliske område ved Obergurgl og Hochgurgl ikke formår at opfylde behovet for skiløb og anden sjov i sneen, da er det også muligt at benytte liftkortet til skiområdet omkring Sölden. Söldens notoriske skisportsområde ligger blot 14 km. væk fra Obergurgl og tilbyder både gletsjerskiløb, World Cup pister og en berygtet afterskistemning.

Læs mere om Destinationen her: https://triptour.dk/skirejser/obergurglhochgurgl

Ønsker du mere information så kontakt os her: triptour@triptour.dk
Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Trip Tour - Se alle nyheder