Sæt kryds i kalenderen 1/11 - SkiEvent i Århus

Sæt kryds i kalenderen 1/11 - SkiEvent i Århus

SkiEvent 08 byder velkommen med ægte sne fra Sölden i Østrig, skiløb, skiture, udstyr og dygtige sportsfolk.

Online: 18/08 2008

SkiEvent 08 byder velkommen med ægte sne fra Sölden i Østrig, skiløb, skiture, udstyr og dygtige sportsfolk. Oplev det hele på Bispetorv og Store Torv i Århus lørdag d. 1. november.

Dagen hvor sportsfolk, feriefolk og andre skientusiaster sætter hinanden stævne. Hele Bispetorv og Store Torv i Århus vil være fyldt med alt, hvad et ski-hjerte kan begære.

På ski i Norge og Østrig
De store skilande Norge og Østrig vil sammen med skirejsebureauerne vise vejen til en succesfuld vinteroplevelse. Her finder du alt til store og små, som skal ud i den hvide verden. Få også fingrene i tøj, udstyr, effekter og andet, som kan gøre turen vellykket.

Svævende telte, Pre DM Århus Open og modeshow
Disse nye tiltag sammen med et ”hæng-ud-område” med afterski-stemning skal i år få hele området til at ose af ski – og skistemning.

Nogle af Danmarks mest talentfuld freestyleløbere vil konkurrere på Young-Fun bakken om at vinde Pre DM Århus Open.

For både mænd og kvinder vil der være meget at kigge på og opleve. Midt på dagen vil især et modeshow præget af kvindelige skiløbere og skitalenter være et af de helt store trækplastre – her vises tøj fra inderst til yderst, udstyr og meget mere.

Skiklubberne - når passionen skal dyrkes
Det at "Gå til skiløb" er ikke så let i Danmark. Skiklubberne hjælper dig på vej. Mød dem på årets SkiEvent' 08. De ved, hvordan du forbedrer dit skiløb - uanset alder og antal år på ski.

Skiklubberne i Danmark tilrettelægger gerne målrettet træning, hjælper de små nybegyndere eller sørger for, at du kommer med til Danmarks Mesterskaberne, hvis det er din ambition.

Elite-løbere viser vejen mod World Cup og OL
Vejen er lang og sej - men de over 60 udvalgte ski- og snowboardløbere, som er udtaget til Danmarks talent- og landshold, lader sig ikke skræmme. De lever og ånder for deres skiløb.

Med flere håbefulde talenter inden for både snowboard, Freestyle, langrend og alpin - tror hele Ski-Danmark på, at det nok skal blive til metal en dag.

Mød de dygtige og seriøse elite-løbere på bakken eller i "hæng-ud-området". De deler gerne ud af både træningstip og autografer.



Sæt kryds i kalenderen 1/11 - SkiEvent i Århus - Billede 174
Sæt kryds i kalenderen 1/11 - SkiEvent i Århus - Billede 175

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen