SkiEvent ´08 i Århus

SkiEvent ´08 i Århus

Århus City er sikker på sne, når SkiEvent ’08 rykker ind på Bispetorv lørdag 1. november med en stor skibakke og mere end 100 ton sne fra Sölden i Østrig.Traditionen tro er Østrigs Turistbureau

Online: 04/06 2008

Århus City er sikker på sne, når SkiEvent ’08 rykker ind på Bispetorv lørdag 1. november med en stor skibakke og mere end 100 ton sne fra Sölden i Østrig.
Traditionen tro er Østrigs Turistbureau og Dansk Skiforbund igen klar med en hel dag i skiferien og skisportens tegn. En hel lørdag fyldt med dejlige skioplevelser, rejser, udstyr – her vil være noget til enhver skientusiast. På bakken bliver der plads til både leg, konkurrencer og skishow i den hvide sne fra Sölden.

Området omkring bakken vil bugne af alt, hvad et skihjerte kan begære. Rejsebureauer, skiudstyr, afterski-stemning og andet som hører en vellykket ferie til, vil være at finde på de mange stande på området.

Med vinteren 08/09 i sigte
”Vi glæder os til at komme til Århus med SkiEvent ’08”, fastslår Region Manager Bo Schou Lauridsen, fra Østrigs Turistbureau. ”Igen i år samler vi så mange kræfter som muligt inden for vintersportsrejser, ski- og vinterudstyr, skiklubber og dygtige skisportsfolk. De har alle afsat en hel dag, for at vi i samlet flok kan skabe ægte skiferiestemning og give nogle flotte skiopvisninger til alle som lægger vejen forbi SkiEvent’08 i Århus”.

Og Bo Schou Lauridsen fortsætter. ”Danskerne elsker deres årlige skiferie, så hvorfor ikke tage hul på glæderne med en ægte ski-dag i Århus d. 1. november¬. Lige nu arbejder de tre store skinationer Norge, Sverige og Østrig på at etablere og skabe den ægte skiferiestemning, bl.a. med hjælp fra flere af de kendte skidestinationer.

Familiebakken har fået en lillebror
For familien Danmark bliver der nok at se og opleve på SkiEvent ’08.
”Årets SkiEvent henvender sig til alle med passion for sne, ski, udfoldelser og oplevelser”. forklarer Bo Schou Lauridsen videre. ”Vi har i år to bakker med til Århus. På den store bakke vil der være noget for hele familien. Her er lagt vægt på alsidigheden. At der er noget for alle aldre og alle ambitions-niveauer. Krydret med vores egne dygtige danske skisportsfolk samt show af den mere professionelle slags”.

”På den nye lidt mindre bakke ”Young-Fun-Bakken”, vil der være mere fart og energi. Her er det de helt unge ski- og snowboardløbere, der kaster sig ud i Freestyle med hop og action efter alle kunstens regler”.

Plads til alle
Bo Schou Lauridsen fra Østrigs turistbureau slutter. ”Lige nu er vi i gang med at skaffe interesserede udstillere, mønstre skiløbere til show og øvrige aktiviteter samt at sikre at alle idéer og detaljer bliver ført ud i livet”.
”Så inden længe kan Dansk Skiforbund og Østrigs Turistbureau præsentere et flot udpluk af det ypperste inden for skirejser, skiløb, udstyr og skisport til alle, der kommer forbi SkiEvent ’08 i Århus”.




SkiEvent ´08 i Århus - Billede 165
SkiEvent ´08 i Århus - Billede 166

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen