Sophie Fjellvang-Sølling fik årets Sportspris

Sophie Fjellvang-Sølling fik årets Sportspris

Årets Sportspris blev uddelt ved NISSAN Ski Event på Rådhuspladsen i København i lørdags. Prisen gik som ventet til den 26 årige Sophie Fjellvang-Sølling fra Københavns Skiklub på baggrund af hende

Online: 07/11 2007

Årets Sportspris blev uddelt ved NISSAN Ski Event på Rådhuspladsen i København i lørdags. Prisen gik som ventet til den 26 årige Sophie Fjellvang-Sølling fra Københavns Skiklub på baggrund af hendes flotte 9.plads i VM i Skier Cross i Italien i marts måned.

Sophie Fjellvang-Sølling tog til VM uden at have skier cross træning med i bagagen. Hun er opvokset i den alpine skisport, men valgte i vinter at teste evnerne i skier cross, fordi disciplinen kort forinden blev udvalgt som ny olympisk disciplin. Sophie snød alle eksperter, da hun kørte sig ind på 9.pladsen i konkurrencen, der fandt sted i Madonna, Italien.

- Det er fedt, at blive belønnet for VM resultatet, fortæller en glad Sophie Fjellvang-Sølling. Samtidig er det en blåstempling af skier cross disciplinen, og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Det er nemlig i skier cross, at min skimæssige fremtid ligger. Foreløbig er OL 2010 mit store mål.

TEAM DANMARK hjælper med behandling af skade
Sophie Fjellvang-Sølling mødte frem til prisoverrækkelsen på krykker. Et vildt hop under et træningsophold med det schweiziske landshold for få uger siden medførte et brud i hælen.

- Jeg er i gode hænder hos TEAM DANMARK, fortæller Sophie Fjellvang-Sølling. Tre gange om ugen får jeg laserbehandling, og jeg forventer at være klar, når World Cuppen i skier cross starter den 12.januar i Frankrig.

Rejsecheck fra Nortlander Ski-Tours på 10.000 kr.
Dansk Skiforbund og Nortlander Ski-Tours der står bag Sportsprisen, og der står i grundlaget for Sportsprisen, at den kun skal uddeles, hvis en skiløber har opnået et helt enestående internationalt resultat. Hvert år vurderer Dansk Skiforbund og Nortlander Ski-Tours, om der er basis for en prisuddeling. Men dommerne var ikke i tvivl om, at Sophie Fjellvang-Søllings VM resultat skulle belønnes.

Ud over hæderen modtog Sophie Fjellvang-Sølling en rejsecheck på kr. 10.000,- fra Nortlander Skitours. Med det rejseprogram Sophie har i denne sæson, er der ingen tvivl om, at checken bliver brugt til skisport.


Sophie Fjellvang-Sølling fik årets Sportspris - Billede 73

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen