Favoritsejr til Albertsen i DM Super G

De alpine Danmarksmesterskaber 2007 startede i dag på Hafjell ved Lillehammer.

Online: 08/03 2007

De alpine Danmarksmesterskaber 2007 startede i dag på Hafjell ved Lillehammer.

Der blev kørt Super G og hos herrerne var 29 årige Johnny Albertsen fra Roskilde Skiklub storfavorit. Johnny levede op til favoritværdigheden med en sikker sejr – godt 4 sekunder foran klubkammeraten, den blot 15 årige Sebastian Aarosin.

- I Super G skal jeg selvfølgelig vinde DM, fortæller Johnny Albertsen. Jeg kørte derfor sikkert igennem banen og tog ingen unødvendige chancer.

For Johnny Albertsen bliver det en helt anden historie, når der skal dystes i storslalom og slalom.

- Storslalom og slalom er helt åbne opgør, forklarer Albertsen. De unge knægte har udviklet sig fantastisk, så jeg skal køre op til mit bedste, hvis jeg skal vinde flere mesterskaber i år.

Markus Kilsgaard, Glenn Ole Lie og Sebastian Aarosin hedder ”knægtene”, som Johnny Albertsen hentyder til. Glenn Ole og Sebastian deltog begge i Ungdoms OL i februar måned i år. Men Johnny frygter mest af alt 14 årige Markus Kilsgaard. I sidste week-end var han tæt på en medalje ved Børne VM.

I dag udgik både Markus Kilsgaard og Glenn Ole Lie. Men sammen med Sebastian Aarosin er de i morgen klar til at presse Albertsen.

Unge medaljevindere hos damerne
Hos damerne manglede Sophie Sølling på startlisten. Hun ankommer til Hafjell i dag fra Italien, hvor hun tidligere på ugen deltog i VM Skier Cross med stor succes. Sølling er derfor klar til at forsvare sine mesterskaber i storslalom og slalom.

I Søllings fravær lå det i luften, at Tupaarnaq Kreutzmann fra SSP ville snuppe mesterskabet. Men Tupaarnaq satsede for meget og udgik. I stedet gik DM medaljerne til 3 unge piger på blot 15 og 16 år. Danmarksmester blev Katrine Møller Jensen fra Skiklubben Hareskov.

Danmarksmesterskaberne fortsætter i morgen fredag med storslalom, mens der lørdag sluttes af med slalom. For Johnny Albertsen udvides week-endens konkurrenceprogram med World Cup deltagelse i Super G på Kvitfjell på søndag.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen