Pistekort fra Livigno

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Skiområdet er stort set opdelt i to hovedområder, Mottolino og Carosello, som begge byder på en masse udfordrende og afvekslende skiløb. Man kan sagtens få adskillige kilometer i benene uden nødvendigvis at køre på de samme pister. De to områder er endnu ikke forbundet, men en kort bustur kan gøre det, og desuden er der nok skiløb på begge sider til, at man kan vælge at køre det ene sted den ene dag og det andet den følgende.

Begynderområderne befinder sig nede i dalen på Carosello-siden. Dansk skiskole har hovedsageligt mødepunkt ved Doss eller San Rocco, henholdsvis lift 18 og 17, hvor der er ?rullende tæpper? og forhindringsbaner, foruden legepladser og kælke til de mindste. For bunden af Doss18 ligger Marcos Pub, som byder på alt fra sandwich og pasta, til suppe og steak ? helt optimalt for både børn og voksne.

Den øvede skiløber bør starte dagen med at køre op med den splinternye og superhurtige Carosello 3000 gondollift, der tager én helt op til 3000 meter. Her fra er der ellers fri leg.

Man kan vælge at køre over til stoleliften i Federia, også kaldet dybfryseren. Især i de lidt varmere perioder er sneen som regel bedre derovre længere op ad dagen, da dette er det absolut koldeste område i Livigno. Vælger man ikke at køre længere over end lift 16, så må man simpelthen nyde sin frokost på Chip & Chap; god mad i de hyggeligst omgivelser. Man kan også i stedet vælge at spise på Tea Borch, der ligger ovenover den sorte piste, som er den korteste vej ned til Carosello-gondolen og samtidig den stejleste piste i Livigno. Så man skal nok også regne med, at det bliver det korteste parforhold, hvis man prøver at lokke en usikker kæreste ned ad den.

Man kan også tage turen hele vejen fra toppen af Carosello 3000 over mod lifterne 27, 28, 29 og 30 til områderne Costaccia og Cassana. På vejen løber man på Skydancer, lift 19, der med sin bredde og gode, jævne, røde hældning og hurtige, komfortable stolelift, konstituerer alle skiløberes, fra let-øvede til eksperters, absolutte yndlingspiste. Et godt sted at spise lækker frokost på den side af bjerget kunne sagtens være restauranten Costaccia, der ligger mellem lifterne 27 og 28.

Ovre på Mottolino-bjerget er der både mulighed for at køre en masse på ski og i park. Tager man op med gondolen (nummer 3) er der gode muligheder for skiløbere på alle niveauer. Den blå piste tilbage til gondolen, fører jer igennem skoven og er meget populær iblandt børnene. Tager man derimod turen over mod Trepalle, kommer man ned til stoleliften, som man skal bruge, hvis man skal køre i parken ? alternativt kan man bare nyde udsigten og se ned på nogle af Europas bedste ?parkrotter? fra stolelift nummer 8.

Mottolino byder på en masse udfordrende skiløb især ved siden af og under Valfin-liften (nummer 4). Det er området, hvor den gode skiløber kun kan blive bedre. Desuden passer det også perfekt i forhold til en lækker grillkylling med special-sauce til frokost på Camanel, der ligger over lift 1.

Læs mere om skiferie i Livigno her

Skiferie forslag i Livigno

Hotel Federia Hotel Federia Bil fra 4.024,-/pers.
Residence St. Marco Residence St. Marco Bus fra 4.978,-/pers.
Hotel Lac Salin Hotel Lac Salin Bil fra 6.632,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Livigno

Her kan du se brugernes karakterer for Livigno.

Skiterræn:
4,17
Liftsystem:
4,22
Afterski:
4,09
Byen:
4,37
Børnevenlighed:
4,53
Begyndervenlighed:
4,40
Prisniveau:
4,05
Off-piste:
2,21
Samlet score er 4,01 / 5 ud fra 252 anmeldelser.

Kære Mads & Monopolet, vi søger stor hytte el....? | Skrevet den 05/09 2018

Oprettet af Thomas B. Olsen

Vi er 4 familier der plejer at leje en kæmpe hytte i Trysil. I år er vi kommet lidt for sent ud, desværre. Det giver lidt udfordringer i vores lille rejsegruppe. Kan i anbefale et dejlig pensionat ell...
er lejlighed i et børnevenlig område. Gerne sydpå, nu det ikke er lykkedes os at finde noget i Trysil. Mvh. Thomas
Læs mere

Livigno har det hele | Skrevet den 01/10 2017

Oprettet af Mona Christensen

Livigno har alt hvad man kan ønske sig på en skiferie.
Gode restauranter med meget rimelige priser, eks. Pizza 7 euro. En 500 g t- bone steak 20 euro.
Fantastisk afterski .
Masser af mu...
lighed for offpiste.
Et mega for børnefarmilier på ski.
Alle sværhedsgrader på pisten.
Toldfrit.
Masser af shopping ( alle mærkevarer er repræsenteret).
Masser af natteliv spredt over hele byen.
Stort set ingen kø ved lifterne.
Ikke det største skiområde men stor sikkerhed for sne.
Læs mere
Se alle Opret kommentar