Søg skirejser til Livigno

Find mere om Livigno: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder - Pension


Skiområdet er stort set opdelt i to hovedområder, Mottolino og Carosello, som begge byder på en masse udfordrende og afvekslende skiløb. Man kan sagtens få adskillige kilometer i benene uden nødvendigvis at køre på de samme pister. De to områder er endnu ikke forbundet, men en kort bustur kan gøre det, og desuden er der nok skiløb på begge sider til, at man kan vælge at køre det ene sted den ene dag og det andet den følgende.

Begynderområderne befinder sig nede i dalen på Carosello-siden. Dansk skiskole har hovedsageligt mødepunkt ved Doss eller San Rocco, henholdsvis lift 18 og 17, hvor der er ?rullende tæpper? og forhindringsbaner, foruden legepladser og kælke til de mindste. For bunden af Doss18 ligger Marcos Pub, som byder på alt fra sandwich og pasta, til suppe og steak ? helt optimalt for både børn og voksne.

Den øvede skiløber bør starte dagen med at køre op med den splinternye og superhurtige Carosello 3000 gondollift, der tager én helt op til 3000 meter. Her fra er der ellers fri leg.

Man kan vælge at køre over til stoleliften i Federia, også kaldet dybfryseren. Især i de lidt varmere perioder er sneen som regel bedre derovre længere op ad dagen, da dette er det absolut koldeste område i Livigno. Vælger man ikke at køre længere over end lift 16, så må man simpelthen nyde sin frokost på Chip & Chap; god mad i de hyggeligst omgivelser. Man kan også i stedet vælge at spise på Tea Borch, der ligger ovenover den sorte piste, som er den korteste vej ned til Carosello-gondolen og samtidig den stejleste piste i Livigno. Så man skal nok også regne med, at det bliver det korteste parforhold, hvis man prøver at lokke en usikker kæreste ned ad den.

Man kan også tage turen hele vejen fra toppen af Carosello 3000 over mod lifterne 27, 28, 29 og 30 til områderne Costaccia og Cassana. På vejen løber man på Skydancer, lift 19, der med sin bredde og gode, jævne, røde hældning og hurtige, komfortable stolelift, konstituerer alle skiløberes, fra let-øvede til eksperters, absolutte yndlingspiste. Et godt sted at spise lækker frokost på den side af bjerget kunne sagtens være restauranten Costaccia, der ligger mellem lifterne 27 og 28.

Ovre på Mottolino-bjerget er der både mulighed for at køre en masse på ski og i park. Tager man op med gondolen (nummer 3) er der gode muligheder for skiløbere på alle niveauer. Den blå piste tilbage til gondolen, fører jer igennem skoven og er meget populær iblandt børnene. Tager man derimod turen over mod Trepalle, kommer man ned til stoleliften, som man skal bruge, hvis man skal køre i parken ? alternativt kan man bare nyde udsigten og se ned på nogle af Europas bedste ?parkrotter? fra stolelift nummer 8.

Mottolino byder på en masse udfordrende skiløb især ved siden af og under Valfin-liften (nummer 4). Det er området, hvor den gode skiløber kun kan blive bedre. Desuden passer det også perfekt i forhold til en lækker grillkylling med special-sauce til frokost på Camanel, der ligger over lift 1.


Baita Gino

Baita Gino har en sublim beliggenhed tæt op liften, restauranter og indkøb - Velkommen til Baita Gino.

Baita Pedrana

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Pension "Garni Baita Cecilia"

Lille pension beliggende ved Cassana liften, som giver jer hurtig adgang til skiløb i Carosello. Her er du tæt på byens gågade med masser af liv, butikker, barer og restauranter. Bussen kører udenfor og tager jer nemt rundt i resten af Livigno. Hotellet har reception og morgenmadsrestaurant. Værelserne er enkelt indrettet med bad, toilet, hårtørrer, safety boks, tv, Coffee maker og wifi En hyggelig morgenmadspension for både familier og venner.


Brugernes anmeldelser af Livigno

Skiterræn
4,17
Liftsystem
4,22
Afterski
4,09
Byen
4,37
Børnevenlighed
4,53
Begyndervenlighed
4,40
Prisniveau
4,05
Offpiste
2,21
Livigno har en samlet score på 4,01 stjerner ud af 5. Baseret på 252 anmeldelser.

Kort over Livigno

Find tilbud på skirejser