Se pistekort fra Avoriaz

Rejsebureauer til Avoriaz: Italiavillas.net, SKILINK, SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Avoriaz

Find mere om Avoriaz: Webcams - Snemeldinger - Lejligheder

Avoriaz byder på muligheder og udfordringer for ethvert ambitionsniveau. Nybegyndere kan forbedre sine evner på ski på de brede boulevarder, og de øvede kan søge udfordringer på en lang række pister, både sorte og røde. Ligger dine evner indenfor langrendsski, leverer Avoriaz også kilometerlange ruter for dig at følge.
I området kan du naturligvis også tage dit skiløb udenfor de afmærkede pister. Offpisten giver dig en bred vifte af muligheder, hvad enten du har mange års erfaring og dermed kan udforske på egen hånd, eller du har lyst til at se den smukke beliggenhed i følgeskab med en offpisteguide.

Kør ned af Le Mur De Chavanette - en af Alpernes stejleste pister

Hele 650 kilometer pister kan du tage med dig hjem i din oplevelsesrygsæk, når du besøger Alvoriaz og Portes du Soleil. Ud af de 650 kilometer pister er 170 kilometer blå, 100 kilometer sorte og 380 kilometer røde. Udvalget er enormt, og du behøver derfor ikke at kede dig ved at køre ned ad de samme to pister dagen lang. Du kan eksempelvis tage liften til Fornet området, hvor der er pister i forskellige sværhedsgrader, og hvor området har skabt en naturlig legeplads - perfekt til freeride med masser af forhindringer og udfordringer.
Det franske skiområde byder på muligheder for alle, men skal adrenalinen for alvor pumpe, kan du køre over den schweiziske grænse og tage turen ned ad en af Alpernes stejleste piste – Le Mur de Chavanette. Udfordringerne er mange, når du rejser til Alvoriaz.
Lavere i området og lidt mere vest på finder du Les Lindarets, som er et af de bedste områder, når sneen falder.

Avoriaz er et skiområde udover det sædvanlige

Er du på udkig efter en skidestination, som udgør en oplevelse i sig selv? Så bør du vælge Avoriaz. I området vil du møde flotte træbeklædte huse, der ligger uforstyrret for biltrafik. Bilkørsel er nemlig ikke tilladt i byen. Transporten foregår i stedet med dine ski spændt på fødderne, hvilket man må sige er i skiferiens ånd.


Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!


Brugernes anmeldelser af Avoriaz

Skiterræn
4,42
Liftsystem
4,05
Afterski
3,69
Byen
4,19
Børnevenlighed
4,43
Begyndervenlighed
4,25
Prisniveau
3,13
Offpiste
4,38
Avoriaz har en samlet score på 4,07 stjerner ud af 5. Baseret på 273 anmeldelser.

Kort over Avoriaz

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen