« Til oversigten

Videorapport: Wagrain er klar til juleskiløb

Skisport.dk's udsendte var fredag forbi Wagrain og Flachau. Pisterne skulle testes og så var de nysgerrige efter at prøve den helt ny kæmpekabine som svæver smukt henover Wagrain by og dermed o

Før det store jule-rykind indbød de velpræparede pister til en gang hurtig pisteræs gennem det godt sammenhængende og yderst velsmurte område.

Vi startede ud i Alpendorf, kørte mod Wagrain. Hoppede ombord på den imponerende G-link ved mellemstationen på Grafenberg og landede ved mellemstationen ved Flying Mozart. Det blev til en stribe suveræne ture på gulvtæpperne ned mod Flachau. Pisteræs af højeste kvalitet.

På trods af flere ugers højtryk - og dermed intet snefald - er pisterne i imponerende stand. Vi mødte ingen sten eller andet snavs på de pister vi kørte. Det skal dog siges at de stejleste pister endnu var spærret af - typisk på grund af et for tyndt snelag. Vejrudsigten tyder på lidt snefald i juledagene og så skal det hele nok blive perfekt. Se snerapport og webcams fra Wagrain her

Glædelig jul til alle - og til alle jer som skal til Wagrain i den nærmeste fremtid; I kan roligt glæde jer. Alt virker toptrimmet og klar.


Videorapport: Wagrain er klar til juleskiløb - Billede 1612
Videorapport: Wagrain er klar til juleskiløb - Billede 1613

Find mere information og tips til skiferie i Wagrain her

Skiferie forslag i Wagrain

Sporthotel Wagrain Sporthotel Wagrain Bil fra 8.254,-/pers.
Hotel Tatzlwurm Hotel Tatzlwurm Bus fra 4.869,-/pers.
Haus Hege lejligheder Haus Hege lejligheder Fly fra 6.123,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder