« Til oversigten

Et af alpernes mest familievenlige områder bliver dobbelt så snesikkert og dobbelt så sjovt!

Serfaus-Fiss-Ladis har længe forsøgt at få fat i flere danskere - med de mange ny forbedringer ser det nu ud til, at det lykkedes for dem.

Skiområdet Tirols Ski-Dimension der dækker de tre byer Serfeus, Fiss og Ladis er allerede af flere omgange kåret som Alpernes mest familievenlige område. Men når området d. 8. December åbner lifterne for 2016/2017 sæsonen, er det med markante ændringer, der betyder mere sne, længere skisæson og flere aktiviteter.

Hvis den kommende vinter byder på en tur til Serfeus-Fiss-Ladis området, så kan man godt begynde at glæde sig. Nu er der nemlig en garanteret snesikkerhed på 80% af de 214 præparerede pistekilometer i området – hvilket er intet mindre end en fordobling af snekapaciteten fra de foregående år!

Serfaus-Fiss-Ladis området er både stort, snesikkert og familievenligt! 

Serfeus-Fiss-Ladis er i sig selv et højtliggende område i Østrig med skiløb i op til næsten 3000 meters højde. Sammen med dette betyder den øgede snesikkerhed, at sæsonen bliver endnu længere og strækker sig helt fra d. 8. december 2016 frem til d. 23. april 2017 – hvilket giver en af de absolut længste skisæsoner i Østrig. Så er der rig mulighed for lækkert skiløb, ligegyldigt om man ønsker at holde ferien tidligt eller sent på sæsonen.

Her er også andet end skiløb

Ikke nok med at man kan forvente sig mere sne på pisterne i den kommende sæson, så har området også opgraderet på udvalget af aktiviteter, som ikke indebærer skiløb.

Serfeus-Fiss-Ladis er allerede kendt for at ligge i top, når det kommer til at være en attraktiv destination for hele familien. Dette understreges endnu engang i den kommende sæson, hvor der åbnes op for ”Indoor Spiel- & Kletterwelt PLAY SERFEUS” - et nyt, kæmpestort indendørs aktivitetsanlæg for børn og unge.

Du kan få et indtryk af stedet i filmen herunder:


Der er rig mulighed for at give sig i kast med bl.a. en blød legeplads, der strækker sig over seks etager, en laserbane, en stor klatrehal med 11 forskellige udfordringer og en interaktiv legevæg. Så hvis alle kræfter ikke er blevet brugt på ski, eller der er brug for en pause fra pisten i løbet af dagen, så er der rig mulighed for anden aktivitet i byen. 

Dette aktivitetsmekka har fået en meget tilgængelig beliggenhed - lige ved siden af Komperdell-banens dalstation i Serfaus.

Et område der er blevet populært blandt danskerne

Er du blevet fristet til at tage på ski til Serfaus-Fiss-Ladis området og gerne vil se mere, så klik ind på denne video og se områdets mange andre fordele og aktiviteter. Du vil blive overrasket over, hvor meget man kan i området.


Ting du sikkert ikke vidste om Serfaus-Fiss-Ladis:

  • Området ligger højt med flere bjergtoppe over 3 kilometers højde
  • Serfaus er bilfri, hvorfor al tranport foregår med en lille underjordisk metro
  • 70% af området ligger over 2000 meters højde
  • Et børneland på størrelse med 17 fodboldbaner
  • 3 ugentlige opvisninger med akrobatik og stunts
  • 9 forskellige funparks til enhver smag


Skisport.dk har tidligere brugt flere uger i skiområdet - Læs anmeldelsen her


Skiferie forslag i Serfaus-Fiss-Ladis

Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder