« Til oversigten

Super skiløb, fest og farver

Ischgl i Østrig har det hele. Moderne skiløb, lækre og udfordrende pister, nye lifte, svævebane og store koncerter.

I år slutter sæsonen med et brag af en koncert med den tyske superstjerne Helene Fischer med ‘Top of the Mountain concert’ den 30/4-18 i udendørs arenaen Idalp, hvor der er plads til 20.000 tilskuere. Med liftkort er koncerten gratis.

Helene Fischer har solgt 12 millioner album og er non-stop på de tyske hitlister med sange som ”Herzbeben“, ”Ich will immer wieder ... dieses Fieber spür’n“ og ”Atemlos durch die Nacht“.

Læs mere om koncerten her

> Hør dem her på "De bedste afterski sange 2018"

Men først til det, det hele handler mest om. Sne og masser af muligheder for at stå på ski.

Se det hele foroven

Ischgl er altid en hitter. Skiløbet er første klasses med udfordringer i alle sværhedsgrader og mange moderne kabinelifter med varme i sæderne, så skiløbet er en fornøjelse - også når det er koldt. Og så går en stor lift ovenikøbet direkte ind i den suverænt hyggelige by med fancy butikker, gode restauranter, hoteller, pensioner og barer med god afterski.

Destinationen fik sidste sæson svævebanen ‘SkyFly’, hvor du i 50 meters højde får en to kilometer lang tur med 85 km i timen. Den går fra midterstationen af Silvrettabanen i 1683 meters højde ned til byen og koster 39 euro for voksne - 25 for børn under 17 år. Der er to baner ved siden af hinanden, så I kan følges ned ad bjerget. Billetter kan købes online på www.ischgl.com eller direkte på midterstationen af Silvretta banen.

Flaskehals væk

Der kommer hele tiden nye lifte til. Ved Filmjochliften, hvor der?ofte var kø for at komme op i området, er ventetiden nu meget mindre fordi der plads til 8 - dobbelt så mange som tidligere - i den nye lift, der får skifolket til toppen på omkring 6,5 minutter!

Og så har den gamle Smuglerrute fået en ny SkiApp, der dækker turen fra Ischgl i Østrig til Schweiz. Mellem dem ligger Paznaun, der er grænseområdet. Det var tidligere et sted, hvor der blev smuglet masser af varer som fx tobak, alkohol, pels, ost og smør.

Der er tre pister Smuggler’s Run Gold, Silver & Bronze. Guld- og sølvpisten er for ekspert/øvede skiløbere og er på hhv. 35,7 & 24,7 kilometer pister, mens bronze pisten er 19,8 km og mest blå.

I Ischgl starter turen ved Fimbabanens dalstation i Ischgl by. Turene kan trackes på telefonen (GPS) ved at downloade IiSki Ischgl App. Læs om det vores anden artikel her.

Silvretta Arena

Skiområdet Silvretta Arena i Ischgl har mere end 40 lifte og 238 km velpræparerede pister, der forbinder området med Schweiz. Skiløbet går op til 2900 meters højde, og området er åbent fra d. 23/11-17 til d. 1/5-18. 

Læs mere om skiferie i Ischgl her

Læs 8 ting du SKAL opleve i Ischgl


Skiferie forslag i Ischgl

Hotel Persura Hotel Persura Bus fra 8.190,-/pers.
Hotel Persura Hotel Persura Fly fra 8.990,-/pers.
Hotel Seiblishof Hotel Seiblishof Bil fra 4.276,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning