Flyselskaber fortsætter med direkte fly til Trysil og Sälen

Flyselskaber fortsætter med direkte fly til Trysil og Sälen

I december åbnede Scandinavian Mountains Airport, og de direkte ruter til sneen er så populære, at billetterne til 2020/21 sæsonen allerede er sat i salg.

Scandinavian Mountains Airport har siden åbningen den 22. december 2019 forkortet rejsetiden for skituristerne til Norge og Sveriges største skiområder. SAS har direkte ruter til lufthavnen fra London, og danskerne kan flyve direkte fra København og Aalborg.

Indtil videre er Scandinavian Mountains Airport tiltænkt som en sæsonlufthavn til vinterens mange turister til Norge og Sverige, særligt Trysil og Sälen, hvorfor den kun trafikeres fra december til april.

> Se skiferier 2020/21 fra Aalborg til:

Trysil eller Sälen (Kommer snart)

> Se skiferier 2020/21 fra København til:

Trysil eller Sälen (Kommer snart)


Oversigt over afgange til Scandinavian Mountains Airport


Flyruterne er tilgængelige fra d. 27. december til 4. april

SAS har dog netop meldt ud, at flyruterne vil fortsætte vinteren 2020/2021, og danskerne kan allerede nu sikre deres flybilletter, når skiferien skal gå til Norge eller Sverige næste vinter. Flyruterne fra København og Aalborg vil være tilgængelige fra d. 27. december 2020 til 4. april 2021, hvor SAS fortsat vil operere ruterne med moderne fly, som både er støj og CO2 reduceret.

Vi er glade for at være kommet i gang, og ser frem til at flyve til Sälen-Trysil fra Danmark og Storbritannien næste vinter også. Korte rejsetider og attraktiv tidsplan i kombination med fantastiske muligheder for skiløb i svenske og norske fjelde, tror vi vil lokke mange skientusiaster” siger Freja Annamatz, pressechef hos SAS i forbindelse med frigivelsen af flybilletteren til næste vinter.

Det svenske flyselskab BRA har ligeledes direkte fly til Scandinavian Mountains Airport fra Stockholm, Göteborg, Malmö, Ängelholm og Växjö. 


De populære områder i Norden er pludselig kommet tæt på 


Hvorfor flyve til Scandinavian Mountains Airport?

De nye direkte ruter til de skandinaviske bjerge er allerede blevet taget godt imod, og det er ikke uden grund, at det har været en god ide at opføre den nye lufthavn. Placeringen på grænsen mellem Sverige og Norge er ideel uanset hvilket land, der er destinationen for skiferien. Med kun 40 minutter til Trysil i Norge og blot 9 minutter til Sälen i Sverige har det aldrig været hurtigere at få ski under fødderne.

Den korte og effektive rejsetid giver også nye muligheder for, at danskerne kan tage kortere skiture, hvis en hel uge ikke passer ind. Flyruterne fra Aalborg og København går torsdag og søndag, og med den korte flyvetur og transfer er det muligt at få en halv dag på ski allerede torsdag, nyde weekenden i sneen inden man flyver hjem igen søndag og er klar til en ny uge.

- Læs meget mere om fordelene ved de direkte fly til Scandinavian Mountains Airport her.

- Find også en stor guide til, hvordan du kommer på ski med Scandinavian Mountains Airport her 


Du lander midt i de skønne fjelde 


Udgivet af: Sofie Ærthøj

Rejsebureauer til Sälen
Fakta om Sälen
99 pister i alt
35 stk.
22 stk.
28 stk.
14 stk.

Lifter: 87 stk. / 77.500 pers/time

Slæbelifter: 70
Stolelifter: 7

Mere om skiferie i Sälen

Find tilbud på skirejser