« Til oversigten

Flere store nyheder i Alpe d’Huez

Når det kommer til produktion af kunstsne har franske Alpe d’Huez i flere år hørt til blandt de bedste franske destinationer. Men til denne vinter bliver snesikkerheden endnu større!

I franske Alpe d’Huez er de kendte for deres evne til at producere kunstsne, men de hviler ikke på laurbærrene. For til denne vinter har de optimeret og udbygget deres anlæg, så de kan producere endnu mere kunstsne – endda ved højere temperaturer end tidligere – så de kan sikre, at der er sne nok allerede ved sæsonstart.

68 nye snekanoner

Efter to vintre, hvor de har testet forskellige løsninger har de til denne vinter investeret i 68 snekanoner fra italienske TechnoAlpin. Med tilføjelsen af de nye snekanoner hører Alpe d’Huez ikke blot til blandt de bedste til at producere sneen, men er nu også et af de franske skiområder med flest snekanoner.

To nye pister

Til den kommende vinter kan turister i Alpe d’Huez glæde sig til to helt nye pister – som nok især kommer nybegynderne og de letøvede til gode. Den grønne piste, Roger le berger, og den blå, Jacques le bûcheron, får hver deres specifikke tema, der går igen på hele pistens længde. På begge pister møder man desuden flere forskellige forhindringer undervejs, herunder små hop, pukler, stejlkurver, slalomporte og tunneler. Selv om de to pister hører til i den lettere afdeling, er der masser af sjov til hele familien.

Slæde på skinner

En anden nyhed til denne vinter er en kælkebane på skinner. Det kan bedst sammenlignes med en rutschebane, hvor det faldende terræn er blevet udnyttet til at lave en cirka 1 kilometer lang bane med skarpe sving og små ”hop”. Banen kan prøves af både voksne og børn og priserne begynder ved 7 euro.

Læs mere om skiferie i Alpe D'Huez her

Læs om vores tidligere besøg her

Skiferie forslag i Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers Résidence Les Bergers Bil fra 2.287,-/pers.
Danski Klubhotel Le Re... Danski Klubhotel Le Re... Fly fra 4.908,-/pers.
Résidence L'Ours Blan... Résidence L'Ours Blan... Bil fra 1.905,-/pers.
Les Chalets de l'Altip... Les Chalets de l'Altip... Fly fra 6.768,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder