Disse skirejsebureauer giver de bedste afbestillingsvilkår

Disse skirejsebureauer giver de bedste afbestillingsvilkår

Rejseselskaberne gør alt hvad de kan for at give dig den bedste fleksibilitet, så du roligt kan bestille skiferien. Se bl.a. hvor du kan få gratis afbestilling.

Den kommende sæsons skiferie bliver anderledes, end den plejer at være, og det ved skirejsebureauerne også godt. Derfor gør de alt, hvad de kan for at give dig den bedste og tryggeste oplevelse med at booke skiferie i en lidt usikker tid.

Først og fremmest skal det slås fast, at du kan bestille en skiferie med ro i maven. Hvis du bestiller en pakkerejse gennem et dansk skirejsebureau, da du er sikret via Rejsegarantifonden, hvis nu skiferien mod al forventning skulle blive aflyst. Det taler for, at du særligt i år booker hele rejsen gennem et bureau.

Ved bestilling af en pakkerejse hos et dansk skirejsebureau er du sikker på:
1. At komme på ski
2. Få alle dine penge tilbage, hvis rejsen bliver aflyst grundet for eksempel nye rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet.


Nogle rejseselskaber har besluttet sig for at udvide deres afbestillingsvilkår, således at du nogle steder kvit og fri kan få refunderet din rejse

- Læs også vores komplette guide med svar på alle dine spørgsmål omkring skiferie og Coronavirus her

Disse afbestillingsvilkår tilbyder skirejsebureauerne:


Flere rejseselskaber har indset, at nogen er mere nervøse ved at bestille en skirejse, end de plejer at være, og den udfordring tackler de ved at give endnu mere fleksibilitet, end de plejer.

Vi har fundet de rejseselskaber, som giver ekstra gode vilkår, hvis du selv ønsker at afbestille rejsen. Som sagt gælder det stadig for alle rejseselskaberne, at hvis rejsen bliver aflyst på grund af corona, får du pengene tilbage.

Jeresskirejse.dk

Det danske skirejsebureau Jeresskirejse med speciale i skiferie til Tjekkiet, Slovakiet og Polen tilbyder: Fri afbestilling indtil 35 dage før afrejse og 0 kr. i depositum.

Læs mere om fri afbestilling og 0,- i depositum her. 


Skitour


- Fri og gratis afbestilling indtil 30 dage før afrejse

Det danske rejseselskab Skitour tilbyder nu fri afbestilling med fuld refusion af rejsens pris helt indtil 30 dage før afrejse, og de giver dig således maksimal fleksibilitet i en omskiftelig tid. De stiller ingen spørgsmål, men sender blot pengene retur.

Læs mere om afbestilling ved Skitour herSne & Snö- Fri afbestilling indtil 1. november/1. december

Sne & Snö tilbyder fri afbestilling af alle skirejser frem til 1. november – på en række af selskabets hoteller i Saalbach-Hinterglemm og Wagrain i Østrig kan man dog frit afbestille helt frem til 1. december.

Læs mere om afbestilling Sne & Snö her- Snowtrex- Refusion eller ombooking indtil til 42 dage før afrejse

Snowtrex tilbyder gratis afbestilling og fuld refusion i fem dage efter, at du har booket din ferie, så længe der er mindst 42 dage til afrejse. Alternativt kan du ombooke rejsen til en anden destination eller dato frem til 42 dage, før du skal afsted. Derefter vil afbestilling og ombooking være pålagt et gebyr.

Læs mere om Snowtrex gratis afbestilling her
Fjällferie- Fri afbestilling frem til ankomst på visse destinationer

Fjällferie tilbyder fuld refundering på deres hytter og hoteller i Hafjell, Kvitfjell, Beitostølen og Norefejll, hvis corona betyder, at du ikke kan komme afsted. Dette gælder også, hvis du ikke har bestilt en pakkerejse, men blot booket indkvartering igennem Fjällferie. Såfremt du har bestilt en pakkerejse gennem Fjällferie, er du naturligvis altid sikret.

Selv skriver de:
”I samarbejde nogen af vores norske leverandører har vi sørget for at sikre dig og din skiferie.

Så du får alle pengene retur frem til ankomst, såfremt corona forhindre, at skiferien gennemføres. Det vil sige, at skulle Danmark have Norge i orange eller rød, når du skal rejse og dermed fraråde rejser til Norge, så vil du få alle pengene retur. Det samme gør sig gældende såfremt man fra Norges side har restriktioner, der betyder rejsen ikke kan gennemføres.”

Læs mere om det her


CIAO ferieboliger

I kan trygt hos CIAO ferieboliger bestille ophold i 2020 og 2021, da dette kan afbestilles med fuld refundering af indbetalt beløb indtil afrejsedag begrundet i Udenrigsministeriet rejsevejledninger angående Covid-19

Læs mere om det her 

Artiklen opdateres løbende med nye tiltag og ændringer. 

Udgivet af: Rasmus Bragh Schulz

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen