Pistekort fra Vallåsen


Søg skirejser til Vallåsen

Find mere om Vallåsen: Webcams - Snemeldinger

Du behøver ikke tage langt for at opleve sne og lange skibaner. Vores kolde nabo har rig mulighed for alt dette, kun nogle få timers kørsel herfra. Vallåsen er ideelt til børnefamilierne, hvor det rolige tempo er i højsæde. Der er mange gode oplevelser at få i det svenske sneparadis.

Skiskole til de mindste

Sverige er en oplagt skidestination for børnefamilien. Der er mange børnebakker og skiskole, hvor børnene kan lære at stå på ski i rolige omgivelser, og med kompetente guider. Vallåsen er mest ideelt for nybegynderen, eller den let øvede. Så ønsker du mere udfordring, må turen gå mere sydpå.

Pisten Halmstad, nr. 11, er en god træningsbakke for nybegynderen der vil prøve kræfter med en lidt længere tur. Pisten er rød, men med sin lange og flade facon, er oplagt at prøve kræfter med.

Hvis du vil have en lidt mindre ufordring, kan du prøve pist 2, Ängelholm eller pist 5, København. Det er to blå pister, hvor der er masser af plads.

Svensk natur og idyl

Den vilde, svenske natur er værd at begive sig ud i - enten på ski eller blot på gåben. Der er mange smukke ture i det fri, og hvis vejret er til det, er der masser af sne på stier og træer. På grund af den korte afstand, er Vallåsen også ideel til blot at tage en endagstur.

Du kan hurtigt komme dertil, få prøvet dine skitalenter af, og tage hjem igen, så du eksempelvis kan finde ud af, om skisporten er noget for dig, inden du bevæger dig længere væk, for at stå på ski. Vallåsen byder også på hyggelige restauranter, eller grillpladser hvis du ønsker selv at grille en pølse over bål. Der er også varmestuer til at slappe af og nyde udsigten til den smukke, svenske natur.Brugernes anmeldelser af Vallåsen

Skiterræn
3,17
Liftsystem
3,23
Afterski
2,04
Byen
2,11
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
2,00
Offpiste
1,00
Vallåsen har en samlet score på 2,57 stjerner ud af 5. Baseret på 53 anmeldelser.

Kort over Vallåsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen