Søg efter skirejser


Skiferie i Alpe d´Huez

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Pierres et Vacances Les Bergers

Pierres et Vacances Les Bergers, Alpe d´Huez

Residence P & V Les Bergers er et godt udgangspunkt for din skiferie i Alpe d'Huez. Skipisten findes blot 100 m fra komplekset, så du kan klikke skiene på om morgenen og stå direkte ud på pisten. Efter en aktiv dag på pisterne kan du om aftenen varme dig ved pejsen i lobbyen eller slappe af i saunaen eller den opvarmede udendørs swimmingpool. På din egen altan kan du slappe af og samtidig nyder den varme vintersol, mens du oplader Læs mere

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Bo på et charmerende hotel med skandinavisk hygge, liften lige i baghaven og midt i den gamle bydel af Alpe d´Huez - Velkommen til Hotel Le Chamois.

Residence Prestige L'Eclose

Residence Prestige L'Eclose, Alpe d´Huez

Firestjernede luksuslejligheder midt i Alpe d´Huez - her får du wellness, komfort og luksus.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Apartment Alpenrose

Apartment Alpenrose, Alpe d´Huez

Lejlighederne Alpenrose byder dig velkommen til charme, luksus og Alpernes måske bedste panoramaudsigt i hjertet af Alpe d´Huez.

Aparthotel Prestige L'Eclose

Aparthotel Prestige L'Eclose, Alpe d´Huez

Velkommen til Alpe d´Huez og det firestjernede Aparthotel Prestige L´Eclose - her får du alt inden for rækkevidde i et roligt område.

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Residence Prestige L'Eclose

Residence Prestige L'Eclose, Alpe d´Huez

Velkommen til Alpe d´Huez og det firestjernede Residence Prestige L´Eclose - her får du alt inden for rækkevidde i et roligt område.

Résidence Maeva Home Les Horizons d'Huez

Résidence Maeva Home Les Horizons d'Huez, Alpe d´Huez

Résidence Maeva Home Les Horizons d'Huez er beliggende i et roligt område, men stadig centralt lige ved skilifterne. Résidence Maeve er derfor en perfekt indkvartering til dig, der ikke kan vente med at komme på pisterne. De komfortable lejligheder er fuldt udstyret, og fra de fleste lejligheder har du en storslået udsigt over Oisans-bjergene.

Apartment Alpenrose

Apartment Alpenrose, Alpe d´Huez

Alpenrose i Alpe d'Huez har Alpernes måske bedste panoramaudsigt, og så emmer de af charme og luksus.

Résidence Maeva Home Les Mélèzes

Résidence Maeva Home Les Mélèzes, Alpe d´Huez

Résidence Maeva Home Les Mélèzes er et stort lejlighedskompleks i Bergers-distriktet. Bag lejlighedskomplekset har du udsigt til skiliften, så din første tur er aldrig langt væk. Indenfor en gåafstand på 800 m finder du centrum, hvor du har forskellige hyggelige butikker og pubber, så du kan nyde en god øl med dine medrejsende. Lejlighederne er komfortabelt indrettet, og har alle en altan eller terrasse, hvor det er dejligt at slappe af efter aktiv dag på pisterne og nyde solen. Résidence Læs mere