Søg efter skirejser


Lingonkullen Lejligheder

Lingonkullen Lejligheder, Vemdalen

Lingokullen lejligheder ligger godt placeret oppe i skiområdet. Der er ca. 240 meter til pisten, og herfra kan I komme ud i hele anlægget. Det er flotte nye lejligheder fra omkring 2014 med sauna. Der er 4 soverum, som gør det muligt at bo 2 familier sammen. Boligen ligger ca. 1,2 km fra receptionen, og kommer du med tog, skal du selv komme fra receptionen og til din bolig.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten er en skibolig med indkvartering i gode lejligheder beliggende i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället i Vemdalen. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og er endda udstyret med en sauna. Der er blot 300 meter til pisten, og 4 km væk finder I indkøbsmuligheder.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder I Björnrike centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilket bolig I bestiller, så ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Klockarfjället er på grund af sin gode beliggenhed en af de mest eftertragtede boliger i Vemdalen. Klockarfjället ligger lige ved pisten Näsbacken og liften Väst Express, dog varierer afstanden til lift og pist meget fra bolig til bolig. Boligerne er fredelige og moderne indrettet med mulighed for egen madlavning. De har en god placering, men det kan ikke anbefales, hvis I kommer med tog eller fly, at booke Klockarfjällets lejligheder, da de ligger et stykke fra receptionen.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden er et nyt boligområde som står klar til de første gæster i sæsonen 2021. Tallhöjden består af moderne lejligheder, hvorfra I nemt kan komme ud til skianlægget. Nærmeste lift er Väst Express som sender jer direkte op på bjergtoppen Hovde. her bor I ved skalspasset ca 4,5 km fra Vemdalsskalet skitorv. Her er eget skitorv, varmestue, skiudlejning og restaurant.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Tag med hele familien på skiferie og bo i Vargen lejligheder i fantastiske Åre i Sverige. Lejlighederne er familievenlige, og her har I mulighed for at bo helt op til 12 personer. I har en fantastisk beliggenhed, da I bor tæt på bl.a. pisten, restaurant og supermarked, og dermed har mulighed for at handle netop det, I har brug for på jeres skiferie. Skibussen afgår desuden regelmæssigt i nærheden. Lejlighederne er udstyret med køkken, balkon og sauna.

Bävern, Åre

Bävern, Åre, Åre

Bävern ligger i Åre Björnen og er et nybygget område. Lejlighederne i Bävern har en fin placering, da de ligger tæt på pisten, lift og faciliteter som skileje, restaurant og supermarked. Området Åre Björnen er rigtig godt for børnene eftersom der er mange grønne bakker for de små. Så får nybegyndere og børn den bedste start på ski.

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinens lejligheder er indrettet flot og komfortabelt, og her kan I bo 6-8 personer. I bor desuden tæt på pister, fine langrendsspor, købmand, restauranter og skishop. Lejlighederne er placeret smukt på skovskråningen tæt på Åres liftsystem, og efter en lang dag på ski kan I nyde godt af sauna og åben pejs, som flere af lejlighederne indeholder.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Högfjället

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Högfjället

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Hundfjället

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Hundfjället

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Grå Byn er et område med et stort antal lejligheder i varierende størrelser med plads til 4-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både pist, lift og anden service. I en glideafstand på kun 200 meter fra jeres lejlighed finder I en lift, så I kan suse ned ad pisterne uden at skulle ud på en lang gå- eller køretur forinden.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Med kun 150 meter til liften på ski og skiområdet lige uden for døren er dette en af de bedste placering med nye lejligheder. Skistar Lodge Hundfjället åbner til vinter 21/22 og har lejligheder med optil 16 personer. Der er legerum, bar og restaurant på stedet.

Solbacken

Solbacken, Sälen

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Kopparbyn

Kopparbyn, Sälen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

Når skiferien skal gå til Idre Fjäll i Sverige, så er det oplagt at bo tæt på pisterne og liften, have gåafstand til byen og nyde de mange skønne aktiviteter for børn og gamle. På Idre Fjäll Vägen kan I booke hyggelige og familievenlige boliger og samtidig nyde den skønne udsigt over fjeldene, som Söderbyn har at tilbyde. Alt efter bolig vil der være 650-1100 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder indkøb, restauranter og selvfølgelig det store Læs mere

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

På Alpinvägen finder I både lækre lejligheder og hyggelige hytter på Idre Fjälls sydside. Alpinvägen ligger i området Dähliebyn og lige ud til pisten Dalarnas längsta, hvorfra I nemt kan komme rundt i skiområdet. Der er 700 meter fra Dähliebyn til centrum, hvor I finder indkøbsmuligheder, aktivitetscenter med badeland samt skileje og skiskole.

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana , Matrei / Kals

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana er et smukt, nyt kompleks med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Dette attraktive kompleks byder på luksuriøse studios og lejligheder, en fantastisk udsigt og en hyggelig bistro, hvor du kan spise morgenmad. Alle studios og lejligheder er rummelige og velindrettede. Desuden har alle lejlighederne et dejligt tekøkken og en balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana ligger i Matrei i Østtyrol, blot 5 minutters gang fra landsbyens centrum Læs mere

Haus Nefer

Haus Nefer, Bad Gastein

Det renoverede 3-stjernede Haus Nefer er beliggende i Nationalpark Hohe Tauern. Centrum af Bad Gastein ligger kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 50 m. En skibus kører løbende til de nærmeste bjergbaner. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 1,3 km. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen ligger i ca. 1.000 m og byder på en skøn udsigt ud over Gasteinertal. Indkvarteringen har foyer, Wi-Fi, elevator, fælleskøkken, vinbar Læs mere

Chalet S' Dörfl

Chalet S' Dörfl, Mayrhofen

S'Dörfl Chalets er en smuk, luksuriøs chaletby med en fantastisk beliggenhed. Disse smukke huse og lejligheder er ideelle til en skiferie med familien eller en gruppe venner. Du finder Penkenbahn 1 kilometer væk, og kun 75 meter væk stopper skibussen som kører dig dertil på få minutter. Centrum af Mayrhofen ligger 350 meter væk, hvor I kan tage til for at shoppe. Efter den sidste tur på pisten kan du få en drink i en af de hyggelige after-ski-barer på Læs mere

Boutique Hotel Die Mittagspitze

Boutique Hotel Die Mittagspitze, Bregenzerwald

Det traditionsrige 4-stjernede superior Boutique Hotel Die Mittagspitze ligger i centrum af Damüls i 1.431 m. Direkte ved hotellet kører der en skibus (eventuelt mod betaling) og dobbeltstoleliften Oberdamüls ligger ca. 350 m fra indkvarteringen. Ved godt snedække er det endda muligt at stå på ski hen til indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer med internethjørne, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, hotelbar samt skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser Læs mere

Alpin Resort Stubaier Hof

Alpin Resort Stubaier Hof, Stubaital

Det komfortable 4-stjernede superior Alpin Resort Stubaier Hof ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Fulpmes. Til skiområdet Schlick 2000 og bjergbanen Kreuzjochbahn er der ca. 300 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen (ca. 20 m derfra). Stubaier gletsjeren ligger ca. 20 km fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 200 m. Ved forhåndstilmelding og mod betaling er der mulighed for at blive hentet i Innsbruck lufthavnen eller på banegården. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med siddemuligheder, pejs Læs mere

Hotel Lukashansl

Hotel Lukashansl, Zell am See

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Lukashansl ligger i centrum af Bruck, ca. 3,5 km fra Areit-banen i Schüttdorf. Skibussen holder fra jul direkte ved hotellet (køreplan, se opslag på stedet). Huset ligger ikke langt fra talrige butikker, restauranter, barer og cafeer. Til centrum af Zell am See, hvor man f.eks. finder en svømmehal og en isstation, er der ca. 6 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som hotelhal med reception, siddehjørne og pejs, kiosk og Wi-Fi (mod betaling), elevator, morgenmadsrum Læs mere

Lejligheder Lilly Rose

Lejligheder Lilly Rose, Zell am Ziller

De moderne Lejligheder Lilly Rose har en god beliggenhed, kun ca. 850 m fra centrum af Zell am Ziller. Indstigningen til Zillertal Arena nås efter ca. 1,8 km, de nærmeste restauranter og supermarkeder ca. 5 minutter til fods. Der holder en bus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, ski- og støvlerum og parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Sendlhofer's

Hotel Sendlhofer's , Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De elegante værelser er moderne og meget omhyggeligt indrettet og udstyret med et tv og et hyggeligt opholdsområde. Det maleriske centrum af Bad Hofgastein med hyggelige butikker ligger indenfor gåafstand, og den første skilift er mindre end en kilometer væk. I Aqua Vitalis, Hotel Sendlhofers omfattende wellnesscenter, kan duforkæle dig selv efter en lang dag på pisterne. Aqua Vitalis har en Læs mere

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

I centrum af Schladming har vi et dejligt mindre hotel, tæt på liften og VM pisten - perfekt til skiferien med vennerne.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Alle Nordlia lejligheder har en god standard til familiens skiferie. Lejlighederne er alle indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger kun ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og bank.

Favn

Favn, Hafjell

Favn er Hafjells nye lejlighedskompleks beliggende lige ved gondolens topstation. Favn består af flere bygninger. Der vil er café og skiudlejning på stedet. Boligerne er placeret med kort afstand til topstationen af gondolliften. Gondolen giver jer mulighed for at tage liften ned til skiskolen, som har startsted i dalen. Lejlighederne er fra 4-10 personer og har alle wi-fi.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia hytteområde ligger i området til højre for Alpincenteret, og der er ca. 400 meter til bakkerne og liften. Hytterne blev bygget til OL i 1994 og findes til 8-11 personer. Hytterne ligger 1 km fra butikker, bager og bank. Hytterne ligger i fredelige omgivelser, og der er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig i sneen uden for hytterne.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Silkeli lejligheder ligger skønt i Vierli Hyttegrend tæt på børnepisten og langrend. Lejlighederne er i 2 plan og har en flot udsigt. Skibussen tager jer nemt til skiområderne Tiur og Holtardalen. I Tiur finder I skiskolen og skiudlejningen (ca. 4 km.) og der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På Kvitfjells nye fjeldside ligger 16 nye hytter i Varden Fjellandsby. Alle hytter har ski-in/ski-out. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte beliggenhed til familier der gerne vil bo til børnevenlige løjper. Der er ikke skiskole på Varden fjeldside, men oppe på mellemstationen finder I en skiskole. Det er muligt, at stå på ski dertil og ellers kan I tage bilen.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Skurufjellet byder på store hytter og har en god beliggenhed for børn, da skiområdet i denne del af Trysil er børnevenligt og snesikkert. Her er stort familieområde og let adgang til skiskolen. Høyfjellscenteret har flere restauranter og muligeder for indkøb. Husk, at I på Mountain Resort finder spa, restaurant, cafe og meget mere. Hytterne på Skurufjellet ligger blot 150-500 meter fra liften og pisterne.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Hyggelige og flotte lejligheder beliggende i kort afstand fra centrum og kun ca. 15 min. gang fra skiområdet. Skibussen nærmeste stop er bare ca. 200 meter fra lejlighederne. Centralt beliggende og moderne indrettede lejligheder til max. 4 personer. Komfortabelt lejlighedskompleks med i alt 25 lejligheder og en venlig og fredelig atmosfære.

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed - kun 100 meter til pisten og liften.

Les Fermes du Soleil

Les Fermes du Soleil, Les Carroz

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens ligger de store og lækre chaletlejligheder Chalet Montagnettes Soleil, som skaber de hyggeligste rammer for skiferien.

Résidence Edelweiss

Résidence Edelweiss, Les Deux Alpes

Den hyggeligt indrettede Résidence Edelweiss ligger midt i hjertet af Les 2 Alpes. Pister og lifter ligger i nærheden. Til "Jandri"-gondolen er der kun ca. 550 m, liften "Belle Etoile" ligger kun ca. 400 m fra indkvarteringen. Et stort supermarked ligger ca. 100 m fra indkvarteringen, mens andre butikker, barer og restauranter ligger ca. 150 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har elevator og skibokse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning Lejlighederne og studioerne er hyggeligt indrettet og har Læs mere

Résidence Le Thabor

Résidence Le Thabor, Valmeinier

Residensen er bygget typisk efter stilen i regionen og ligger i Valmeinier 1800 og byder på en unik panoramaudsigt. Residensen ligger direkte ved pisten og ca. 500 m fra de nærmeste indkøbsmuligheder. Indkvarteringen består af fire bygninger. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, sauna (mod betaling), restaurant/bar (mod betaling) og skidepot. Offentlige, gratis parkeringspladser ligger nærheden af indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Efter ønske kan der på stedet bookes morgenbrødsservice til (mod betaling).

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen