Søg efter skirejser


Hotel Kertess

Hotel Kertess, St. Anton

Det traditionelle 4-stjernede Hotel Kertess ligger et stykke over St. Anton og ca. 600 m fra Galzigbanen. Centrum af St. Anton med indkøbs- og afterskiing-muligheder nås efter ca. 600 m. Den gratis skibus holder direkte ved hotellet. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 500 m fra hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, flere forskellige hyggelige stuer, spisesal, à-la-carte-restauranter og husbar. Wi-Fi kan benyttes gratis. Derudover er der gratis ski- og støvleopbevaring direkte ved bjergbanen. Wellnessområdet med Læs mere

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Kaiserwinkl Apartments Daxer

Kaiserwinkl Apartments Daxer, Hochkössen

Det familiedrevne Kaiserwinkl Apartments Daxer ligger med dejligt blik til søen ca. 11 km fra skiområdet Hochkössen. De overskuelige centrum af Walchsee nås efter ca. 2 km. Der ligger desuden en langrendsløjpe og kælkebane direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, opholdsrum med dart og bordfodbold, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden får man ved ankomst Kaiserwinkl-Card, som giver mange fordele i regionen som fx gratis benyttelse af skiskolen, lanterne-vandringer, rabatter ved skiskolerne og meget mere (der tages Læs mere

Hus Lainer

Hus Lainer, St. Johann in Pongau

Det hyggelige Hus Lainer ligger i rolige omgivelser i Goldegg, ca. 12 km fra byen St. Johann im Pongau. Skiområdet Flachau-Wagrain-Alpendorf (ca. 12 km, Salzburger Sportwelt) nås let med skibussen, der holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Til det familievenlige husskiområde direkte i Goldegg er der ca. 1 km. I huset er der en købmandsbutik. Indstigningen til løjpen nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Hotel Alpenhof

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

Lejligheder Seilergasse

Lejligheder Seilergasse , Zell am See

Lejligheder Seilergasse har en perfekt beliggenhed i den charmerende østrigske skisportsby Zell am See. Lejlighederne ligger i byens hovedgade med både restauranter og afterskibarer lige ved hånden. Du har samtidig kun et par minutters gang til byens hyggelige hovedgade og til den fortryllende udsigt over Zeller See. Pisterne og liften findes også få minutters gang fra Seilergasse, og du har derfor rig mulighed for at få det fulde udbytte af det spændende skiområde. Seilergasse består af simple men pæne lejligheder Læs mere

Landhaus Kostenzer

Landhaus Kostenzer, Fügen

Landhaus Kostenzer, der er indrettet i tyrosk stil, ligger i udkanten af Fügen. Spieljoch-banens dalstation samt skibusstoppestedet til skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 400 m. "Erlebnistherme Zillertal" ligger kun ca. 700 m fra indkvarteringen. Zillertal-banens banegård nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen, der er fordelt over to etager, har sauna (kan omstilles til dampbad), Wi-Fi, skirum med støvletørrer og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Impuls Hotel Tirol

Impuls Hotel Tirol, Bad Hofgastein

Det familiært drevne og renoverede 4-stjernede superior Hotel Impuls Tirol ligger ca. 700 m fra centrum af Bad Hofgastein. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet Schlossalmbahn (ca. 2 km). Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 900 m. Det moderne og stilfulde hus har faciliter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant og bar, opholdsrum, legerum til børnene, vin-lounge, bibliotek samt skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage (mod betaling) samt en ladestation til Læs mere

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Disse lejligheder er af en god standard og indrettet efter en ægte norsk hyttestil. Hver af disse skihytter består af 4 lejligheder. Fra skihytten er der blot 100 meter til pisterne, så det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage mellem skiområdet.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Hafjell Fjellandsby er hyggelige hytter i midtområdet af Hafjell. De fleste hytter ligger med flot udsigt over området, har god plads og hyggelige omgivelser. Se hver enkelt hytte for nærmere beskrivelse. Hytterne ligger tæt på pisterne, så det er nemt at komme til og fra på ski. Bemærk, at alle skiskoler starter i bunden af skiområdet! Hytterne ligger kun ca. 50 meter fra bakken og med 6 km til centrum.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppen er børnefamiliens favorit med en fantastisk beliggenhed over skitorvet. Her bor I tæt på skiskolen, skitorvet, skiudlejning, cafeer og restauranter. Lejlighederne er fra 6-10 personer, rummelige og godt udstyret. Alle lejligheder har én parkeringsplads i parkeringshuset. Standarden på de enkelte lejligheder varierer, vi anbefaler derfor, at I ser på beskrivelsen af den enkelte lejlighed.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun i Fageråsen Panorama er det perfekte udgangspunkt for en skiferie i Trysil med storslået udsigt, og der er ski-in/ski-out til landets største og mest varierede skiområde samt en stor snowboardpark. Samtidig er placeringen ideel for børnefamilier med mange børne- og begyndervenlige løjper. I Høyfjellscenteret ligger restaurant, cafe, indkøb, sportshop, afterski, skiudlejning, reception og skiskolen for enden af skitorvet.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Bjønnlitjønnvegen

Bjønnlitjønnvegen, Kvitfjell

Bjønnlitjønnvegen tilbyder indkvartering af forskellige størrelser skihytter på vestsiden i Kvitfjell. Boligerne er indrettet moderne og hyggeligt og skaber den helt rigtige atmosfære for en dejlig skiferie. Hytterne ligger enten med direkte ski-in/ski-out eller i nærheden af en transportløjpe, som vil føre jer til alpinanlægget. Bemærk dog, at transportløjpen er afhængig af natursne, og afstande kan variere efter sæson.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Det hyggelige hytteområde, Orrliden, består af familiehytter med plads til 4-12 personer afhængig af den valgte bolig. Fjeldhytterne er beliggende i naturrige omgivelser med 1600-4000 meter til liften, og hvor flere daglige busafgange går fra hytteområdet til Tandådalen/Hundfjället. Hytterne varierer i størrelse og stil, men er alle af pæn standard med vægt på komfort.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er fine og helt nye lejligheder, der ligger med god belligenhed. Lejlighedskomplekset åbner til sæson 2018/2019 og i Hundfjället åbner også en ny stolelift. I har omkring 50-200 meter til nærmest lift og pist. Der er desuden gåafstand til butikker, restauranter og underholdning.

Solbacken

Solbacken, Hundfjället

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Gusjösätern

Gusjösätern, Hundfjället

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermenlinen er et hyggeligt hytteområde, hvor I har direkte adgang til Åres liftsystem. I nærområdet finder I restauranter, butikker, skileje og adskillige aktiviteter, så en skiferei til Åre bliver aldrig kedelig. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn, hvor både bolig og skiløb er familie- og børnevenligt.

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er placeret i Västra Björnen området med den bedste tænkelige placering. Her bor I i lejligheder med en fabelagtig udsigt udover fjeldet og er placeret midt i skisystemet - Perfekt til familier der vil have mest mulig tid på ski. Fra boligen har I mulighed for at tage lifterne til enten centrum af Björnen eller ind mod Åre By.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Sälen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Grå Byn

Grå Byn, Sälen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Högfjället

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til to familier. Lejlighederne ved Varglyans Våninger ligger ved Skitorget med blot 300 til 500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab. Lejlighederne ligger i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Hotel Olimpionico

Hotel Olimpionico, Cavalese

Det familiært drevne 4-stjernede Hotel Olimpionico ligger i bydelen Castello di Fiemme et stykke udenfor Cavalese (ca. 2 km). Der er et skibusstoppested ca. 400 m fra indkvarteringen og skiområdet ligger ca. 4 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan wellnessområdet med sauna, dampbad, spabad, Kneipp-bad, hvilerum og fitnessrum benyttes gratis. Der er mulighed for massager mod betaling. Forplejning Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

San Rocco er et hyggeligt og børnevenligt hotel, der ligger i rolige omgivelser tæt på skiløbet.

Hotel Federia

Hotel Federia, Livigno

Hotel Federia Velkommen til Hotel Federia, en perle i det smukke Livigno. Hotellet ligger fredeligt nær liften "Cassana", busstoppestedet og med kun en kort gåtur til gågaden i centrum af Livigno. Familiær atmosfære Oplev det bedste af Livigno med komforten og gæstfriheden på Hotel Federia, og få et mindeværdigt ophold, hvor du kan nyde alt, hvad Livigno har at byde på. Hotel Federia ejes og drives af familien Longa, som byder jer velkommed med vanlig italiensk gæstfrihed. Resturanten byder på Læs mere

Hotel Gardenia

Hotel Gardenia, Bormio

Det hyggelige 2-stjernede Hotel Gardenia ligger i Isolaccia, ved foden af nationalparken Stilfser Joch og ca. 7 km fra centrum af Bormio. Til bjergbanen (Isolaccia Pian della Motta) er der ca. 1 km, Skibusstoppestedet samt centrum med indkøbsmuligheder nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (i fællesområderne), restaurant, bar, tv- og læserum samt skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt en parkeringsgarage mod betaling ved indkvarteringen. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet Læs mere

Casa Mara

Casa Mara, Canazei

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i Læs mere

Hotel Renzi

Hotel Renzi, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Renzi ligger i hjertet af Val di Sole, kun ca. 280 m fra skilifterne i skiområdet Folgarida-Marilleva. Der holder en gratis skibus ca. 100 m fra indkvarteringen, der bringer gæsterne let til skiområdet. Centrum af Folgarida nås efter ca. 2,7 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevatir, læse- og tv-rum, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Den finske sauna kan benyttes gratis. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage på forespørgsel Læs mere

Apartment Delmonte

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

Résidence Atria-Crozats

Résidence Atria-Crozats, Avoriaz

Den komfortable Résidence Atria-Crozats ligger i hjertet af skilandsbyen Avoriaz i bydelen Les Crozats og byder på direkte adgang til pisterne. Fra indkvarteringen har man en fantastisk udsigt udover regionen. En gratis shuttle-service bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen gennem den trafikdæmpende byzone til indkvarteringen (efter forhåndstilmelding). Den moderne indrettede Résidence består af 4 bygninger og har faciliteter som reception med Wi-Fi og børneområde, bagageopbevaring, lån af spil samt et skidepot. Desuden er der et fitnessområde samt sauna og tyrkisk Læs mere

Residence La Cime des Arcs - Les Arcs 2000

Residence La Cime des Arcs - Les Arcs 2000, Les Arcs

La Cime des Arcs er et smukt og moderne lejlighedshotel beliggende direkte på pisten og tilbyder en fantastisk udsigt over skiområdet.

Residence Le Roselend - Arc 1800

Residence Le Roselend - Arc 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs 1800 - med panorama-udsigt til Mont Blanc. Her får du lækre lejligheder med plads til hele familien.

Les Fermes du Soleil

Les Fermes du Soleil, Les Carroz

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Résidence El Tarter

Résidence El Tarter, Grandvalira

Den hyggelige indkvartering Résidence El Tarter ligger i centrum af El Tarter på 1.700 m. Bjergbanen med indstigning til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 400 m. Faciliteter Anlægget består af flere bygninger og har reception samt elevator. Desuden er der en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen