Søg efter skirejser


Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Disse lejligheder er enkelt og moderne indrettede med gode faciliteter, og her kan I bo 4-5 personer. Lejlighederne byder jer velkommen til en skøn beliggenhed tæt på både lift, centrum og indkøbsmuligheder. Lejlighederne har en af de bedste og mest centrale placeringer i Gausta.

Velkomstgaarden

Velkomstgaarden, Trysil

Bo centralt i Velkomstgaarden lejligheder, som ligger i forlængelse af receptionen. Når I går ud af skikælderen, skal I bare over vejen, og her kan I klikke skiene på. Herfra står I direkte ned i det populære familieområde. Skal I benytte skiskolen er der ca. 50 meter til det rullende fortorv, som tager jer direkte til skiskolen. God central placering på Trysil Turistsenter. Lige neden for Velkomstgaarden ligger Radisson Blu Resort Trysil. Her er der bowling, restaurant, bar, cafe, sportsshop Læs mere

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge ligger i et roligt område lidt tilbagetrukket fra skicenteret. Her får I lejligheder af høj standard med wifi. Der er ca. 1 km til skicenteret af vejen. Men I kan hoppe på liften ved Fyri Resort og I kan stå på ski til og fra lejlighederne.

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig op igennem midt- og topområdet i Hafjell. Mosetervegen er en del af Hafjell store hytteområde og ligger til venstre for skiområdet på pistekortet. Alt efter hvilken bolig i vælger, varierer afstande til pister og langrend meget. Men fra alle hytter er det muligt at komme via skiveje langs langrendsspor til alpinområdet. Der kan være et pænt stykke, hvor det må påregnes, at I skal stave. Hytterne ligger i flotte og rolige omgivelser. Hvis I har børn, der Læs mere

Øen Turistsenter

Øen Turistsenter, Geilo

Øen Turistcenter er gode lejligheder og hytter beliggende ca. 2 km fra Geilo centrum. Geilo har 2 skiområdet, et på hver sin side af byen. Ved Øen Turistcenter er der både hytter og lejligheder i flere størrelser. Geilo er et super godt skiområde til familieskiferien. Langrendssporet er lige ved Øen Turistcenter.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Bo i familievenlige hytter med plads til 2 familier med flot udsigt over området. Skiskole, børnebakke og langrend findes stort set lige uden for døren. Vil I en tur på ski i Tiur og Holtardalen, så stopper skibussen 200 meter fra Fjellsyn ved bunden af Vierli. Hytterne har en høj standard og en rigtig god beliggenhed til skiferie med familien.

Apartment Les Balcons de Bellevarde

Apartment Les Balcons de Bellevarde , Val d´Isère

Balcons de Bellevarde er lækre lejligheder i Val d'Isere - perfekt til familien, der ønsker smukke omgivelser tæt på pisten.

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Residence Le Roselend - Arc 1800

Residence Le Roselend - Arc 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs 1800 - med panorama-udsigt til Mont Blanc. Her får du lækre lejligheder med plads til hele familien.

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Bo på et charmerende hotel med skandinavisk hygge, liften lige i baghaven og midt i den gamle bydel af Alpe d´Huez - Velkommen til Hotel Le Chamois.

Ferielejligheder Centro

Ferielejligheder Centro, Schladming

De komfortable ferielejligheder Centro ligger direkte i centrum af Schladming. De nærmeste indkøbsmuligheder nås let til fods. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai dalstationen (ca. 500 m). Ferielejlighederne har faciliteter som Wi-Fi, elevator, plads til skiene enten i garagen, aflåst skirum eller ved Planai dalstationen samt en parkeringsplads i garagen pr. lejlighed. Indretning og forplejning De moderne indrettede lejligheder har stue/soverum med dobb.udtrækssofa, nogle med pejs og kabel-tv, soveværelse med dobb.senge og sovesofaer Læs mere

Haus Unterrein

Haus Unterrein , St. Johann in Pongau

De attraktive lejligheder Haus Unterrain er beliggende i et smukt og roligt område omgivet af natur, ca. 6,5 kilometer fra centrum af St. Johann, hvor du kan shoppe dagligt. Skiliften finder du ca. 5 kilometer herfra. Dette mindre kompleks består af to 3 værelses lejligheder. Booker du to lejligheder, har du således hele komplekset for dig selv. Begge lejligheder er smagfuldt indrettede og har to komfortable soveværelser samt et dejligt køkken og badeværelse.

Hotel Eder

Hotel Eder, Maria Alm

Hotel Eder ligger på det hyggelige torv i Maria Alm. Hotellet er moderne indrettet, med rummelige værelser og luksuriøse faciliteter. Hotellets wellness-center har sauna, tyrkisk bad og infrarød kabine. Her er også mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, mod betaling, og for de mindste gæster er der en legeplads. Fra Hotel Eder er der kun 100 meter til skilifterne, så du kan glæde dig til mange gode timer på ski.

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Hotel Saalbacherhof

Hotel Saalbacherhof, Saalbach

En skiferie på Saalbacher Hof betyder, at du ikke skal sørge for andet end at nyde livet, for her er sørget for det hele.

Apartement Laver

Apartement Laver, Ischgl

Hvis jeres familie ønsker at bo centralt på årets skiferie, så er Apartement Laver et godt valg for jer.

Pension Reiterhaus

Pension Reiterhaus, Wagrain

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker Læs mere

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Pension Terra

Pension Terra, Stubaital

Den hyggelige Pension Terra ligger over Neustift, ca. 700 m fra centrum og indkøbsmulighederne. "Gondel Elferbahn" nås efter ca. 1 km og indstigningen til skiområdet Stubaier Gletscher efter ca. 18 km. Der er et skibusstoppested ca. 600 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, selvbetjeningsbar, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Stubaier gæstekortet, der giver en del gratis ydelser og rabatter i regionen (der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i ydelserne, se info på destinationen) Læs mere

Residenz Gruber

Residenz Gruber, Bad Gastein

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Residenz Gruber ligger i den sydlige udkant af Bad Gastein, ca. 3 km fra centrum. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 3,6 km. Skibussen holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Indstigningen til en langrendsløjpe ligger ca. 700 m fra indkvarteringen og til en kælkebane er der ca. 3 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene, skirum med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler Læs mere

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og stil, men er gennemgående rummelige. De ligger i forskellig afstand fra pist og lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer, og derfor kan det i nogen tilfælde være nemmest at nå via bil. Med en kort køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der er restaurant, bar og underholdning/aktiviteter.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. Find den indkvartering, der passer jer bedst. De fleste boliger ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har den bedste placering med både restaurant, bar, skishop og ICA butik under et og samme tag. Hvis det ikke var nok, så er pisten også lige om hjørnet. Björnrike Centrat består af mindre lejligheder med noget for enhver smag. Her bor I nemt og bekvemt til alt, hvis I har behov for det. Se beskrivelse af hver enkelt lejlighed, da de alle er forskellige.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Stort hytte og lejlighedsområde ca. 1-4 km fra skiområdet Vemdalsskalet. Her findes noget for en hver smag, i forskellige standarder og størrelser. Se om der er en bolig, der passer til jeres ferie. Boliger er kun egnet for jer der rejser med egen bil, da der ikke er bus til skiområdet fra boligerne.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er pæne lejligheder meget tæt på pisten i Vemdalsskalet. Her får I en supergod beliggenhed med kort afstand til skitorvet, indkøb og pisten, som ligger næsten lige uden for døren. Lejlighederne ligger fint placeret, hvis I rejser med tog, da de er i gåafstand fra receptionen.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Mattestorp Apartments er 2 huse med lejligheder i Mattesdalen. Lyse og nye lejligheder med god plads til hele familien. Alle lejligheder har 2 soveværelser, sauna og wifi. Super godt valg til en skiferie i Branäs

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er boliger for de af jer, som vil maksimere muligheden for at stå på ski. Lejlighederne er placeret tæt på både pister og lifte, som forbinder jer med hele Åre. Under 100 meter fra boligen ligger liftene, som enten kan tage jer til Åre Centrum eller til Björnen området, hvilket betyder alle hurtigt kan komme til en pist, der passer til niveauet. Det anbefales, at I tager bilen til Åre, hvis I ønsker at bo her, da der er Læs mere

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

De flotte Nya Lundsgården lejligheder har fantastisk beliggenhed i VM-området ved siden af liften. I VM-området findes restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole, salg af liftkort og et diskotek til natteravnene. Huset har en dame- og en herresauna tilgængelig for alle husets gæster hver eftermiddag. Lejlighederne ligger alle i VM-området og har samme høje standard, men kan variere i udseende (interiør og eksteriør).

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten lejlighederne ligger i et smukt og skovrigt område med god stemning og de bedste rammer for de små, som vil lege i sneen. En lift fører jer direkte ned midt i lejlighedsområdet, og der er mulighed for skiløb til og fra mange af boligerne. Der er omkring 50 og 200 meter til nærmeste skiløb fra de enkelte lejligheder og flere ligger helt ud til lift eller en piste.

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Sälen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Nordklint

Nordklint, Stöten

Nordklint ligger helt ud til den grønne pist Alven og blot et kort stykke ned til liften. Tag liften op og stå helt ned til stoleliften, skitorvet, restauranter og skiskole. Her kommer I nemt ud i hele området og hjem igen. Vi kan varmt anbefale Stöten til børnefamilier med god skiskole, børnevenlig pister, gode spisesteder med gode priser og stort gameroom. Kort sagt - alt hvad I har brug for!

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer, Stöten

Type: Dobbelthytte  Personer: 4-5  Størrelse: 30m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med 2 køjer. 1 rum med bred seng og overkøje  (Alternativt 2 rum hver med 2 køjer samt sovesofa i stue)  Køkkenkrog: Køl/frys, kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn er små og hyggelige, samt charmerende hytter perfekt til familier. De er beliggende neden for skiområdet, hvorfra I finder transportliften 50-150 meter fra boligen, som fører dig op til pisterne. Desuden er det nemt at stå på ski hele vejen ned til Fjällbyn. Hytten har 2 soverum og et køkken. Bemærk, at liften er afhængig af natursne. Alle hytterne er dobbelthytter.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Vintergatan

Vintergatan, Högfjället

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Cesa Stefi

Cesa Stefi, Canazei

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Résidence Pas de la Casa Princesa

Résidence Pas de la Casa Princesa, Grandvalira

Den moderne Résidence Pas de la Casa Princesa ligger i den øvre del af Pas de la Casa. Den nærmeste bjergbane i skiområdet Grandvalira nås allerede efter ca. 200 m, ved godt snedække er det muligt at stå på ski direkte ned til indkvarteringen. Indkøbsmuligheder og restauranter ligger umiddelbart i nærheden. Indkvarteringen har reception med Wi-Fi samt parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen