Søg efter skirejser


Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Skal børnefamilien på skiferie, så bør I vælge Hotel Adamello, hvor I er i gåafstand til centrum, lift og pist.

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Mården Plus

Mården Plus, Branäs

Mården Plus er hyggelige og velindrettede lejligheder midt i Branäs by. Herfra er der ca. 450 meter til alle faciliteter og skiområdet. Lejligheder i Mården Plus er helt eller delvist renoveret. Alle lejligheder er forskelligt indrettet, se derfor beskrivelsen og indretning for den enkelte bolig. Mården er meget populært for familier der rejser sammen, men gerne vil bo i hver sin lejlighed, da de ligger dør om dør. I hver hus er der i alt 4 lejligheder, som alle er Læs mere

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen er nye og meget flotte boliger på toppen af Branäsberget. Her skal I ikke bekymre jer om afstande, da pisten er næsten lige uden for døren. Book de store boliger, hvis I gerne vil bo flot og lækkert. Boligerne varierer i størrelse, så se hver enkelt hyttes beskrivelse for nærmere detaljer. Aspen ligger mellem Nordsjöbacken og Björnbacken og tæt på børneområdet "Nordpolen".

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Trolldalen

Trolldalen, Tandådalen

Beliggende i Hundfjället blot 50-100 meter til lift og pist er Trolldalen en attraktiv bolig at vælge på skiferien. Lejlighederne rummer 4-8 personer og er af højeste standard med moderne og flot indretning. I kan fra lejligheden gå til hyggelige restauranter, hvor I kan nyde aftenens middag eller vælge selv at kreere middagen i lejligheden.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Dalbyn

Dalbyn, Högfjället

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Högfjället

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder er det perfekte valg for både skientusiaster og nybegyndere, da skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, som gør det let, hurtigt og overkommeligt at komme afsted om morgenen. Boligerne er lyse og moderne indrettede, og der er plads til 4-8 personer afhængig af den respektive bolig. I bor i kort gåafstand til bar, restaurant og afslapning.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. Find den indkvartering, der passer jer bedst. De fleste boliger ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

Toppheden ligger lige ud til pisten "Snöflingan" i det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl med udsigt både over Idrefjellet og norske Rendalsölen. Her hopper du på skiene lige udenfor din hytte, da der er ski-in/ski-out og en kort afstand til restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Det er dejlig hurtigt at komme ud på ski og skønt at bo tæt på aktiviteter og indkøb. Det er den helt store fordel ved at booke en lejlighed på Fjällterassen i Idre Fjäll. Fjällterassen er en del af området Centrumbyn med flere lifte i nærheden, der gør det nemt at komme rundt på ski i det alpine anlæg. Skilejlighederne egner sig både til én familie, men kan også huse flere familier under samme tag, da boligernes varierende størrelser kan Læs mere

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Solhem 8-10 personer

Solhem 8-10 personer, Stöten

Type: Hytte beliggende i Soltorgsbyn  Personer: 8-10  Størrelse: 120m2 i to plan Til lift: 100-300 m.  Indretning stueplan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng  Køkkenkrog: Køleskab, fryser, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche. Ekstra wc. Boblebad, sauna og douche  Andet: Tørreskab  Indretning 1 plan:  Stue: Mindre stue med kabel-TV  Soverum: Sovealkove med enkeltseng. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng samt ekstra dobbeltseng eller i  stedet dobbelt sovesofa i lille stue   OBS!  Indretning af de privatejede Solhem Læs mere

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinens lejligheder er indrettet flot og komfortabelt, og her kan I bo 6-8 personer. I bor desuden tæt på pister, fine langrendsspor, købmand, restauranter og skishop. Lejlighederne er placeret smukt på skovskråningen tæt på Åres liftsystem, og efter en lang dag på ski kan I nyde godt af sauna og åben pejs, som flere af lejlighederne indeholder.

Örnen

Örnen, Åre

I et højt beliggende område tæt på pisten, finder I Örnens lejligheder og hytter med stilren indretning. Skiboligerne er udstyret med balkon, og nogle af dem er endda med sauna og åben pejs. I nærheden af jeres bolig finder I oplyste langrendsspor, og der ligger også spa-hotel med restaurant ikke langt derfra. Skibussen kan fører jer ind til Åre by.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Sälen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppen er børnefamiliens favorit med en fantastisk beliggenhed over skitorvet. Her bor I tæt på skiskolen, skitorvet, skiudlejning, cafeer og restauranter. Lejlighederne er fra 6-10 personer, rummelige og godt udstyret. Alle lejligheder har én parkeringsplads i parkeringshuset. Standarden på de enkelte lejligheder varierer, vi anbefaler derfor, at I ser på beskrivelsen af den enkelte lejlighed.

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun i Fageråsen Panorama er det perfekte udgangspunkt for en skiferie i Trysil med storslået udsigt, og der er ski-in/ski-out til landets største og mest varierede skiområde samt en stor snowboardpark. Samtidig er placeringen ideel for børnefamilier med mange børne- og begyndervenlige løjper. I Høyfjellscenteret ligger restaurant, cafe, indkøb, sportshop, afterski, skiudlejning, reception og skiskolen for enden af skitorvet.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkeringsmuligheder. Bor familien i 6-personers hytterne, har I kun et sofabord og intet spisebord. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er flotte nye hytter beliggende flot på fjeldet. Hytterne ligger med ski-in/ski-out til de alpine pister. Her får I høj standard og flotte boliger med god plads. Alle hytter er fritstående med 10 senge og har brændeovn. Gausta skicenter danner rammerne for en fantastisk skiferie. Vi anbefaler jer at tage en tur på Gaustatoppen, herfra er det muligt, at stå off-pist ned for de øvede skiløbere. Hedderstunet ligger i gåafstand fra børnebakken 30 som er en lille træklift. Super Læs mere

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Gaustablikk Apartments har en god beliggenhed med gåafstand til liften. Lejlighederne er enkelt indrettede, men har samtidig alt, hvad man behøver til en god familieskiferie. Lejlighederne er super gode til den lille familie eller par der gerne vil have et lille køkken.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Disse store hytter er det oplagte valg til den store familie eller familier og venner, der rejser afsted på skiferie sammen. Her kan I bo op til 10 personer i hyggelige tømmerhytter, som alle er komfortabelt indrettede i norsk hyttestil. Hytterne byder på en både central og fritliggende beliggenhed i skønne omgivelser med skicentret som nabo. I har desuden blot 100 meter til indkøbsmuligheder.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100-300 meter fra Hafjell Alpincenter. Beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege. Lejligheder af god standard, bygget og indrettet i norsk hyttestil og kun et sneboldkast fra ski-in/ski-out løjperne. Hafjellgrenda består af i alt 2 store huse med hver 12 lejligheder. Lejligheder til 10 og 12 personer.

Mosetervegen 6-14 personer

Mosetervegen 6-14 personer, Hafjell

Mosetervegen er beliggende midt i bakken ikke langt fra Mosetertoppen, og med nem mulighed for adgang til pistene.  Type: Hytte  Personer: 6 - 14  Størrelse: 77 - 200m2 Til pist: Ski in - Ski out (fra nogen hytter lidt via skivej)   Indretning 6-11 pers. på 77-120m2: Stue: Kabel-TV og brændeovn    Soverum nr. 111 til 8 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer. 1 rum med 4 køjer  Soverum nr. 141 til 8-9 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 2 Læs mere

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen består af 2 store lejlighedskomplekser - Bygning A og B. Bygning A ligger lige til pisten. Alle lejligheder er af højstandard, og placeret med en helt fantastisk udsigt. Der er elevator i bygningen, hvis I bor oppe. Kvitfjell er et fantastisk skiområde med gode udfordringer. På mellemstationen finder I dagligvare butik, liftkort salg og skiudlejning.

Yttersvingen 4-5 personer

Yttersvingen 4-5 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. Type: Lejlighed  Personer: 4-5  Størrelse: 41-57m2 Til lift: Ski in - Ski out   Stue: TV  Soverum: 1 Læs mere

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken har gode lejligheder til fornuftige priser, som især er populære hos familier søndag til fredag. Lejlighederne er enkelt indrettet og har en central beliggenhed med ca. 400 m. til børneområdet, supermarked, skiudlejning og skishop. Bakken lejligheder ligger ligeledes midt i Hemsedal Fjellandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og højtider kan forekomme støj fra afterski og bar.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Hotel Ever Grün

Hotel Ever Grün, Kaprun / Kitzsteinhorn

På en smuk, rolig beliggenhed i Kaprun finder du det vidunderlige Hotel Ever Grün. Det livlige centrum af Kaprun ligger kun 1 km væk. Samtlige værelser er charmerende og komfortabelt indrettede og har alle et moderne badeværelse. I den hyggelige restaurant venter en omfattende buffet på dig både om morgenen og om aftenen. Har du lyst til at komme helt ned i gear? I det luksuriøse wellnessområde finder du en opvarmet swimmingpool, en sauna og et afslapningsrum med udsigt over Læs mere

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders

Det komfortable 4-stjernede Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i centrum af Nauders. Indstigningen til skiområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel via Bergkastel-banen nås efter ca. 2 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 20 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste løjpe nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, "stüberl" og skirum med støvletørrer. Det ca. 1.000 m² store wellnessområde med indendørs pool, finsk sauna, urtesauna, udendørs sauna, tekstil-sauna, dampbad og hvilerum giver afslapning Læs mere

Lejligheder Ferienalm Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming, Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming er en del af Hotel Ferienalm Schladming, som ligger i smukke omgivelser hævet over centrum af Schladming, hvilket betyder at du har en vidunderlig udsigt Planais pister. Centrum af Schladming ligger ca. 800 meter væk, og den korte tur til liften tilbagelægges nemt med den lokale skibus, som holder lige uden for Ferienalm Schladming. Lejlighederne på Ferienalm Schladming er nyrenoverede, kan rumme mellem 2 og 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Efter Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Ferienhaus Spitaler

Ferienhaus Spitaler, Fügen

Det familiært drevne Ferienhaus Spitaler er solrigt og roligt beliggende med stor have i bydelen Kleinboden. Skibussen holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Fügen ligger ca. 2,5 km fra indkvarteringen ligesom Spieljoch-banen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 10 minutter til fods. Det landlige hus har et fælleskøkken, Wi-Fi, skirum med støvletørrer samt terrasse og parkeringspladser. Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har køkkenalrum med sat-tv, WiFi, køleskab, el-komfur, bageovn, kaffemaskine, elkedel, nogle med mikrobølgeovn, nogle Læs mere

Heart Hotel Nordstern

Heart Hotel Nordstern, Mayrhofen

Lige midt på hovedgaden i Mayrhofen, få minutter fra hovedliften, finder du denne charmerende perle, som byder dig varmt velkommen til årets skiferie.

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Bo på et charmerende hotel med skandinavisk hygge, liften lige i baghaven og midt i den gamle bydel af Alpe d´Huez - Velkommen til Hotel Le Chamois.

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

Les Chalets du Jardin Alpin er lækre og rolige 4-stjernede familievenlige chaletlejligheder cirka 1.200 m fra hovedgaden i Val d'Isére og kun et stenkast fra pisten og liften.

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Apartment Le Tikal

Apartment Le Tikal, Val Thorens

Nyrenoverede skilejligheder beliggende lige i hjertet af Val Thorens - kun et stenkast fra pisten.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen