Søg efter skirejser


Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Book et ophold i Fjällvilla, som er hyggelige hytter, der ligger neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Her bor I omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla hytter har fine størrelser og god rummelighed, så I sagtens kan bo flere familier eller vennepar. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen i Sälen.

Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er nyopførte flotte og lyse lejligheder. Herfra er der kort afstand til skiudlejning, resaturanter og indkøb. Fra lejlighederne og til skiområdet er der ca. 200 meter til liften og pisten. Lejlighederne ligger i gåafstand til skiskolen.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er lyse og rumlige lejligheder fra 2019. Her bor I tæt på Gustavtorget i Lindvallen. På Gustavtorget er der skiskole og 8 stolslift, som hurtigt tager jer op på ski. Her finder I desuden restaurant, bar og bageri. Lindvallen har alt, hvad I behøver. I Experium er der badeland, shows, bowling og meget mere. Her er I garanteret alt, hvad I har brug for. Der er gode muligheder for indkøb i Sälen.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Olarsängen

Olarsängen, Sälen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Indkvartering Bävern ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs med hyggelige bjerghytter. Det ligger også tæt på børnenes aktiviteter, skiskole, skiudlejning og restaurant. Hvis I vælger Bävern Plus hytte med en øget standard, får I indkvartering, der har "det lille ekstra". Disse hytter har nemlig fået en form for renovering og har derfor en lidt højere standard sammenlignet med andre muligheder i Branäs.

Nordklint 6-11 personer

Nordklint 6-11 personer, Stöten

Nordklint er nye og flotte hyttelejligheder med en god beliggenhed, så man nemt kommer ned til Skidtorget. Type: Hyttelejligheder  Personer: 6-8 og 9-11  Størrelse: 53 og 95m2 Til pist: 100-400 m.  Indretning 6-8 pers. på 53m2:  Stue: Fladskærms TV og lille brændeovn  Soverum: 1 rum med lille dobbeltseng (140 cm) og overkøje. Stejl trappe til overetage med 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng samt allrum med TV og dobbelt sovesofa  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Vaskemaskine. Terrasse  Indretning 9-11 pers. på 95m2: Stue: Lille brændeovn  Læs mere

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge ligger lige ved Björnen centrum i Åre. Dette er kun 70 meter fra transportliften, der tager jer direkte til skianlægget i Björnen. Lejlighederne ligger i gåafstand til indkøb og restauranter ved centrum i Björnen. hvilket gør det til en oplagt boligmulighed på skiferien med børn.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er det oplagte valg, når hele familien skal afsted på skiferie, eller hvis I rejser flere venner sammen. Her kan I nemlig bo I hyggelige og velindrettede lejligheder med plads til 4-10 personer, og I har blot en kort gåtur til bytorvet. Herfra kan I nemt nå til liften, så I hurtigt kommer afsted på ski, og I nærheden af lejlighederne venter et væld af restauranter, barer, natklubber, en bager og en skishop. Skibussen kører regelmæssigt til både Læs mere

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Placeret midt på Åres hyggelige bytorv finder I disse flotte lejligheder, som er til familier på 4-8 personer. Lækre restauranter, fine butikker, supermarked og Åres natteliv er inden for rækkevidde, hvis dette bliver boligen på skiferien. De pæne indrettede lejligheder ligger kun 50-150 meter fra liftsystemet, som gør det til en leg at drage afsted på skiene om morgenen.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Högfjället

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Rennedalen

Rennedalen, Geilo

Norge skal vælges til jeres næste skiferie. Rennedalen byder på smukke snebelagt landskab. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor. 10 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge Rennedalen hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Highland Lodge

Highland Lodge, Geilo

Highland Lodge er findes der pool, som er gratis for alle gæster, der bor på Highland. Ved poolområdet findes desuden jacuzzi og sauna. Der er legerum til familiens yngste børn. Skibussen stopper ca. 300 meter fra hotellet, så I kommer nemt til og fra liften. I stuetagen er der bageri og pizzeria - så I nemt kan få lidt aftensmad eller snuppe en pizza med op i lejligheden. Det er muligt at tilkøbe morgenmad ved bageren. Så det er oplagt Læs mere

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Hytteområdet består af i alt 30 hytter med plads til henholdsvis 6, 10 og 12 personer. Det er hytter af god standard og bygget i hyggelig norsk hyttestil. Skiudlejning, salg af liftkort og skiskole findes alt sammen ved skicenteret, som ligger lige ved hytterne. God beliggenhed for børnefamilier.

Utsyn

Utsyn, Rauland

Utsyn er lejligheder i et stort dobbelthus, som er velegnet til 2 familier, der rejser sammen på skiferie. Boligerne ligger med kort afstand til skibussen og langrend. På parkeringspladsen ved Vierli kan I tage skibussen til Tiur og Holtardalen som er ca. 8 km herfra. Dette område byder på alpin skiløb for hele familien. Verili skiområde består af en børnebakke og børnelift. Området Vierli er åbent i weekender, uge 7-9 samt jul, nytår og påske.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Bo i hytter eller lejligheder, der er privatejet og ligger ved Holtardalen. Her er flotte store boliger med kort afstand til alpinanlægget og tæt til langrend. Rauland er en hyggelig destination i Telemarkens flotte natur. Alle boliger er med forskellig indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkel.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitavåtn Fjellhytter ligger ca. 500 meter fra "sentrum" på pistekortet. Langrend og pisterne er næste lige uden for døren. Hytterne ligger i smukke omgivelser ca. 950 meter over havet med en storslået udsigt over Gaustatoppen. Der er kort afstand fra hytterne til indkøb, hyggelig pub samt bistro og restaurant. Hytter med 3 soveværelser, sauna og terrasse.

Yttersvingen 4-5 personer

Yttersvingen 4-5 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. Type: Lejlighed  Personer: 4-5  Størrelse: 41-57m2 Til lift: Ski in - Ski out   Stue: TV  Soverum: 1 Læs mere

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Velkommen til danskerfavoritten Wagrain og det helt nye HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort. Som navnet antyder, får du meget mere end en lejlighed her - og det er perfekt til familier med små børn, som måske ikke kan stå på ski en hel dag endnu.

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

Hotel Bärenbachhof

Hotel Bärenbachhof, Saalbach

Fantastisk beliggenhed i Saalbach! Det traditionelt 3-stjernede Hotel Bärenbachhof ligger i smukke omgivelser et par minutters gang fra lift og centrum af Saalbach. Hotellet er renoveret, men byder stadig på klassisk Østrigsk charme, og store og hyggelige værelser. På Bärenbachhof er servicen i højsædet og atmosfæren er i top. Fra hotellet er der 300 meter til Schattbergliften, som bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt Læs mere

Hotel Kielhuberhof

Hotel Kielhuberhof, Schladming

Det 4-stjernede Hotel Kielhuberhof, som er bygget i den typiske stil for regionen, ligger ca. 3 km fra centrum i 1.000 m. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai-banen, som ligger ca. 3 km fra indkvarteringen og som er indstigningen til skiområdet Planai/Schladming (se køreplan på stedet). Indstigning til langrendsløjpen ligger direkte ved hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab og stor foyer, elevator, Wi-Fi, hyggelig pejsestue, morgenmadsrum, restaurant, bar samt Læs mere

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Mallaun Wellnesshotel See

Mallaun Wellnesshotel See, Ischgl

Det traditionelle 4-stjernede Mallaun Wellnesshotel See ligger i centrum af See og direkte ved Medrigjoch-banen. Stoppestedet med den gratis skibus ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og bussen bringer gæsterne til Ischgl (ca. 15 km). Det komfortable hotel har reception med pengeskab og siddemuligheder, elevatorer, Wi-Fi, morgenmadsrum, spisesal, restaurant, bar, stue med kamin, lounge, legerum til børnene, ski- og støvlerum samt terrasse. Indkvarteringen består af en hoved- og sidebygning (3 stjerner), der ligger ca. 50 m fra hinanden. Der er Læs mere

Lejligheder Orgler

Lejligheder Orgler, Kaprun / Kitzsteinhorn

Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et Læs mere

Mariandl's Appartements

Mariandl's Appartements, Kaprun / Kitzsteinhorn

Den hyggelige indkvartering Mariandl's Appartements ligger på det rolige feriested Piesendorf, ca. 4 km fra centrum af Kaprun. Der er allerede indkøbsmuligheder ca. 100 m fra indkvarteringen. Skibussen (se køreplan på destinationen) holder ca. 200 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne enten til Maiskogel-banen (ca. 4 km), til Areit-banen (ca. 6 km) eller til gletsjer-skiområdet ved Kitzsteinhorn (ca. 10 km). Et skitog (ca. 700 m til banegården Piesendorf) kører ligeledes til bjergbanerne (se info på destinationen). En langrendsløjpe nås efter Læs mere

Haus Gondelspaß

Haus Gondelspaß, Fügen

Det moderne Haus Gondelspaß ligger ca. 200 m fra dalstationen Spieljoch. Her er også det nærmeste skibusstoppested. Centrum af Fügen med indkøbs- og spisemuligheder nås efter ca. 900 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder med støvletørrer. Pr. lejlighed er der 2 parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Aktivhotel Kohlerhof

Aktivhotel Kohlerhof, Fügen

Det komfortable 4-stjernede Aktivhotel Kohlerhof ligger direkte ved Spieljoch-banens dalstation, ca. 1 km fra centrum af Fügen. De nærmeste indkøb- og underholdningsmuligheder ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En skibus holder direkte ved hotellet og bringer gæsterne til skiområdet Hochfügen, der ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 1 km. Det velholdte wellnesshotel består af et hovedhus samt sidebygning, som ligger ca. 150 m fra hinanden og er forbundet via en underjordisk gang. Hotellet byder Læs mere

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Apart Garni Sonderbichlhof

Apart Garni Sonderbichlhof, Fügen

Den hyggelige indkvartering Apart Garni Sonderbichlhof ligger på en højslette på Fügnerberg, ca. 5,5 km fra centrum af Fügen. Indstigningen til skiområdet Hochzillertal-Hochfügen-Spieljochligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Der er et skibusstoppested direkte ved siden af indkvarteringen. En kælkebane samt indstigningen til løjpenettet nås efter ca. 8 km. Faciliteter Indkvarteringen, der drives med stor sans for detaljerne og på en meget personlig måde, har Wi-Fi, morgenmads- og opholdsrum, skikælder samt gratis parkering (hvis ledig). Wellnessområdet på ca. 80 Læs mere

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Chalet Haus Elfie

Chalet Haus Elfie, St. Anton

Bo i hyggelige omgivelser i St. AntonVi er glade for at kunne præsentere Chalet haus Elfie som vores nyeste skud på stammen. Her følger vi konceptet fra vores andre Thinggaard-pensioner, og har derfor et dansk værtspar til at styre Elfie, som bl. a. har til opgave at anrette en lækker morgenmad til vores gæster. Chalet haus Elfie ligger på Alte Alrlbergstrasse, lige i udkanten af centrum i St. Anton. Herfra er der 5 minutter ned til både Rendlbahn og Galzigbahn Læs mere

Hus Lainer

Hus Lainer, St. Johann in Pongau

Det hyggelige Hus Lainer ligger i rolige omgivelser i Goldegg, ca. 12 km fra byen St. Johann im Pongau. Skiområdet Flachau-Wagrain-Alpendorf (ca. 12 km, Salzburger Sportwelt) nås let med skibussen, der holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Til det familievenlige husskiområde direkte i Goldegg er der ca. 1 km. I huset er der en købmandsbutik. Indstigningen til løjpen nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana , Matrei / Kals

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana er et smukt, nyt kompleks med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Dette attraktive kompleks byder på luksuriøse studios og lejligheder, en fantastisk udsigt og en hyggelig bistro, hvor du kan spise morgenmad. Alle studios og lejligheder er rummelige og velindrettede. Desuden har alle lejlighederne et dejligt tekøkken og en balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana ligger i Matrei i Østtyrol, blot 5 minutters gang fra landsbyens centrum Læs mere

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret , Tignes

Lige midt i Tignes ligger lejlighederne La Ferme du Val Claret, der blandt andet har indendørspool og et fitnessrum.

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed - kun 100 meter til pisten og liften.

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen