Søg efter skirejser


Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer, Stöten

Type: Dobbelthytte  Personer: 4-5  Størrelse: 30m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med 2 køjer. 1 rum med bred seng og overkøje  (Alternativt 2 rum hver med 2 køjer samt sovesofa i stue)  Køkkenkrog: Køl/frys, kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.

Varglyans Våninger 8-10 personer

Varglyans Våninger 8-10 personer, Stöten

Varglyans Våninger er hyttelejligheder med 4 lejligheder i hvert hus. Renoveret i 2018 Type: Hyttelejligheder  Personer: 10  Størrelse: 80m2 Til lift: 300-500 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer. 1 rum med dobbeltseng og 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche og ekstra wc  Andet: Tørreskab. Sauna. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol og barneseng, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser Læs mere

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er placeret i Västra Björnen området med den bedste tænkelige placering. Her bor I i lejligheder med en fabelagtig udsigt udover fjeldet og er placeret midt i skisystemet - Perfekt til familier der vil have mest mulig tid på ski. Fra boligen har I mulighed for at tage lifterne til enten centrum af Björnen eller ind mod Åre By.

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Alpen Övre i Tegefjäll er lejligheder, der ligger perfekt for familien, som ønsker kort glideafstand til pisten. Lejlighederne har et godt køkken og de fleste har sauna. Nogle er også udstyret med en balkon eller en altan. I nærheden finder I både skibussen, som kører i området, skishop og restaurant, samt indkøbsmuligheder.

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Lejlighederne i Smultronet er placeret højt oppe på skiområdet med en pragtfuld udsigt over dalen. Alle lejligheder har egen sauna, og I bor helt tæt på pisterne. På skitorvet i Tegefjäll finder I både skiudlejning og restauranter. Tegefjället er godt til børnefamilier, der gerne vil have et godt og overskueligt skiområde. Liftkortet gælder hele skiområdet i Åre.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Mattestorp Apartments er 2 huse med lejligheder i Mattesdalen. Lyse og nye lejligheder med god plads til hele familien. Alle lejligheder har 2 soveværelser, sauna og wifi. Super godt valg til en skiferie i Branäs

Mattestorp Longhouse 6-8 personer

Mattestorp Longhouse 6-8 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 6-8  Størrelse: 58m2 Til lift: 25 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Adgang til fælles skirum og til garageplads (max. 2,05 højde)  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis  Barneseng: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis   Læs mere

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan ligger lige i hjertet af Kläppen, hvor alt er tæt på. Kläppen er et af Sveriges hurtigst voksende skiområder med skønne nedfarter. Lejlighederne, som er bygget fra 2017 og frem, er varierende i størrelse og med forskellig indretning. De har gode faciliteter og er perfekt til skiferie med familie eller venner. Se beskrivelsen af den enkelte bolig, da der kan være forskel på indretning og faciliteter.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan lejligheder ligger imellem stolliften og gondolen i Kläppen. Herfra kommer I nemt på pisten. Lejlighederne er opført fra 2017 og der bygges forsat nye lejligheder. Høj standard med god placering! På Tranantorget er der cafe, skiskole, stort familieområde og restaurant.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Hotell Kurbits er et lejlighedshotel beliggende lige ved pisten og liften på Tranantorget. Lejlighederne er fra 4-6 personer. Nordisk design, god indretning og Kläppens bedste placering. Hotell Kurbits egner sig godt til den enkelte familier eller flere familier der rejser sammen i flere boliger.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

Friluftsvägen er et roligt område ved Skogsbyn i udkanten af Idre Fjälls skianlæg. Her kan I booke flere bjælkehytter i form af dobbelthuse, der ligger idyllisk mellem træerne med plads op til 8 personer. Selvom I bor I udkanten af skianlægget, er der alligevel ikke langt til Idre Fjälls centrum med aktivitetscenter, restauranter og butikker. Desuden bor I tæt på servicecenteret Skicenter Syd med både skileje og skiskole.

Type 1-2 - 6 personer

Type 1-2 - 6 personer, Idre Fjäll

Type 1-2 er beliggende i flere områder på Idre Fjäll. De findes både i Skogsbyn ved Skogslingan og i Fjällbyn ved Ingemars Väg - begge tæt ved Skicenter Syd og pistene Dalarnas Længste og Sydbacken. Desuden også i Gammelbyn ved Pernillas Väg tæt ved centrum og pisten Sydbacken. Type: Hytte Personer: 6  Størrelse: 40m2 Til lift/pist: 25-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og nogen med brændeovn.  Soverum i Type 1: 1 rum med 2 enkeltsenge og to nedfældbare køjer.? 1 rum med Læs mere

Solbacken Village

Solbacken Village, Hundfjället

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og forskellig stil, men er gennemgående rummelig. De ligger midt i ægte fjeldnatur og er placeret i forskellig afstand fra lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer. Derfor kan liften nemmest nås med bil. Med en lille køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der både er restaurant, bar og underholdning.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Sälen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Timmerbyn

Timmerbyn, Sälen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Vrilbacken

Vrilbacken, Sälen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen har en supergod placering på østsiden af Kvitfjell. Perfekt beliggenhed med ski-in/ski-out og langrend tæt på. På Gammelseteråsen er der hytter og lejligheder, der skaber rammen og en skøn skiferie i Kvitfjell. Placeringen taler for sig selv. Ski-in/ski-out afhænger af natursne, hvor der er transportløjpe ud til skianlægget.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Fjellnest lejligheder ligger centralt placeret i Hemsedal ikke langt fra Hemsedal skicenter. I umiddelbar nærhed finder I børneområdet, butikker, restauranter samt skiudlejning. I kan vælge lejligheden til den enkelte familie, men Fjellnest tilbyder også lejligheder til den store familie eller hvis bedsteforældre skal med på skiferie. Alle lejligheder er moderne og velindrettede. I har mulighed for at oplade jeres el-bil ved lejligheden.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Du finder Veslestølen hytteområde klods op ad Turistløypa med ski-in/ski-out fra området. Hytterne ligger rigtig flot placeret ca. 850 meter over havet med en skøn udsigt over Hemsedal Skicenter. Hytteområdet ligger centralt placeret i skiområdet tæt på pister og liften. Hytterne har en høj standard, praktisk planløsning og er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne huser op til 14 personer og har alle pejs og sauna.

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken tilbyder skønne lejligheder, der blot ligger 400 meter fra pisterne i Hemsedal. I finder børneområdet, langrend, skiudlejning og indkøbsmuligheder ca. 400 m. fra boligen. Desuden ligger lejlighederne midt i Hemsedal Fjellandsby, hvor der både er restauranter, afterski, natklubber og sportsbar med bowling og spil. Tag hele familien med til en fantastisk skioplevelse med et besøg hos Bakken i Hemsedal, Norge. OBS: I weekender og ved højtider kan der forekomme støj fra afterski/bar i området.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten Hyttegrend ligger på sydsiden af Trysil fjeldet med en rigtig god placering kun 200 meter fra transportløjpen ved Trysil Turistsenter. Området og lejlighederne er ideelle for familier med kort afstand til bakkerne og med ski-in/ski-out. På ski er der ca. 800 meter til nærmeste lift. Lejlighederne er til mellem 7 og 9 personer og har 3 til 4 soverum. Indretningen af lejlighederne variere.

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches, Avoriaz

I hjertet af Avoriaz 1800 finder du Résidence Fontaines Blanche, hvor en uforglemmelig vinterferie venter dig. Lejlighederne er spredt ud over hele indkvarteringen, men alle har sydvendte balkoner med en fantastisk udsigt over dalen og de snedækkede bjergtoppe.

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Premium Résidence  Les Fermes de Méribel

Premium Résidence Les Fermes de Méribel, Meribel

Den komfortable Premium Résidence Les Fermes de Méribel består af 6 små chalets bygget i træ og sten og ligger i centrum af Méribel-Village i skovomgivelser med direkte adgang til pisterne. Stoleliften "Golf" ligger direkte i nærheden. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 50 m og en bus-shuttle (holder ca. 50 m fra indkvarteringen) bringer dig indtil centrum af Méribel, som ligger ca. 4 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, foyer med billardbord (mod Læs mere

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer i Wagrain tilbyder rummelige lejligheder lige i hjertet af danskerfavoritten, Wagrain.

Franzls Panorama Appartements

Franzls Panorama Appartements, Bad Gastein

Den moderne indkvartering ligger i udkanten af Bad Gastein. Indstigningen til skiområdet Gastein nås efter ca. 1,3 km via Stubnerkogel-banen. Der er et skibusstoppested ca. 250 m fra indkvarteringen. Den nærmeste løjpe ligger ca. 3 km fra indkvarteringen. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,4 km. Faciliteter Den familievenlige indkvartering har Wi-Fi, skikælder samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Hotel Victoria

Hotel Victoria, Maishofen

Kun ca. 2 km fra Zell am Sees smukke sø, finder du Hotel Victoria tæt på Kaprun. Hotellet er beliggende i smukke omgivelser i et roligt område i Maishofen. Her finder du både skilift og centrum af Kaprun ca. 2 km. væk. Ønsker du ikke at gå, så kan du tage med skibussen, som holder ca. 100 meter fra hotellet. På Hotel Victoria bor du hyggelige og pænt indrettet værelser med plads op til 4 personer, hvor du derudover kan Læs mere

Villa Maria

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen