Søg efter skirejser


Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Bo i en af bedste indkvarteringsmuligheder med et ophold i Skalspasset. Her kan I komme til at bo i moderne hytter eller lejligheder i et roligt område. Boligerne er placeret tæt på pisten med gåafstand til restaurant og blot et par kilometer fra Skalets torv. Vemdalsskalet byder på mange gode timer for familien på og uden for pisten.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Bo tæt på pisten og liften i Klövsjö, Vemdalen. Solviken er store flotte hytter med plads til maks.14 personer. Herfra er der ca. 100 meter til pisten, og I kan glide til liften på ski. Super dejligt område for alle aldre. Tæt på hytterne finder I Hotell Klövsjöfjäll med dejlig restaurant og bar. Hotellet har desuden en relax afdeling.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbun Stugby tilbyder jer fine og rummelig skihytter til jeres skiferieophold i det svenske Kläppen. Hytterne ligger omkring 400 meter fra skiliften og selve skiområdet. Der tilbydes forskellige slags hyttetyper, men de ligger allesammen i nærheden af hinanden og en smuk nåleskov. Selve området er placeret tæt på Kläppens campingplads, hvor der ligger et lille supermarked.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbyn Stugby hører til et af de ældre hytteområder i Kläppen og ligger ca. 400 meter fra liften og skiområdet. I Gusjobyn Stugby findes flere forskellige hyttetyper, der alle ligger i eller i nærheden af en nåleskov. Tæt på området ligger Kläppen camping, hvor der bl.a. er et lille supermarked.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer, Stöten

Type: Dobbelthytte  Personer: 4-5  Størrelse: 30m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med 2 køjer. 1 rum med bred seng og overkøje  (Alternativt 2 rum hver med 2 køjer samt sovesofa i stue)  Køkkenkrog: Køl/frys, kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er indkvartering i et flot område med hyggelige hytter i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes muligheder og services som restauranter, underholdning og butikker. Sälfjällstorget ligger desuden også en lille køretur fra Experium, hvor I finder både svømmehal, bowling, restauranter og mere. Lindvallen er et meget familievenligt område både på ski, og når der skal underholdes resten af dagen.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Fjällhem

Fjällhem, Sälen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er boliger for de af jer, som vil maksimere muligheden for at stå på ski. Lejlighederne er placeret tæt på både pister og lifte, som forbinder jer med hele Åre. Under 100 meter fra boligen ligger liftene, som enten kan tage jer til Åre Centrum eller til Björnen området, hvilket betyder alle hurtigt kan komme til en pist, der passer til niveauet. Det anbefales, at I tager bilen til Åre, hvis I ønsker at bo her, da der er Læs mere

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Type 9B - 6-8 personer

Type 9B - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 9B er dobbelthytter - hver enhed på 60-65m2 og med plads til 6-8 personer. De er beliggende både i området Skogsbyn ved Friluftsvägen tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken og ved Skogsslingan tæt ved Skicenter Syd samt i området Gammelbyn ved Gammelvägen tæt ved pisten Sydbacken og Skicenter Syd, og så findes de også i Västbyn ved Västvägen. Type: Dobbelthytte Personer: 6-8 Størrelse: 60-65m2 Til lift/pist: 10-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn i de fleste samt dobbelt Læs mere

Vintergatan

Vintergatan, Högfjället

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Landhaus Kostenzer

Landhaus Kostenzer, Fügen

Landhaus Kostenzer, der er indrettet i tyrosk stil, ligger i udkanten af Fügen. Spieljoch-banens dalstation samt skibusstoppestedet til skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 400 m. "Erlebnistherme Zillertal" ligger kun ca. 700 m fra indkvarteringen. Zillertal-banens banegård nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen, der er fordelt over to etager, har sauna (kan omstilles til dampbad), Wi-Fi, skirum med støvletørrer og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Malerhaus

Hotel Malerhaus, Fügen

Det familiært drevne Hotel Malerhaus ligger ca. 200 m fra centrum af Fügen. Skibussen holder overfor hotellet og kører gæsterne til Spieljochbanen, som ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås efter ca. 300 m. De hyggelige hotel har reception, elevator, Wi-Fi, spiserum, restaurant, pizzeria "Il Pittore", legerum til børnene samt egen hotelbar. Til dit skiudstyr er et skirum med støvletørrer klar. Det ca. 200 m² store wellnessområde (kl. 16 Læs mere

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Alpin Resort Austria

Alpin Resort Austria, Berwang

Det moderne indrettede Alpin Resort Austria med blik til den fantastiske bjergverdenen i Tiroler Zugspitzarena ligger ca. 300 m fra centrum af Bichlbach med et supermarked og pizzeria og ca. 4 km fra centrum af Berwang. Til skilifterne i Skischaukel Bichlbach/Berwang er der kun ca. 300 m. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Almkopf-banen nås efter ca. 1,5 km. Der ligger ligeledes et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Hotel Büntali

Hotel Büntali, Ischgl

Det komfortable 4-stjernede Hotel Büntali ligger centralt, ca. 100 m fra centrum af Galtür og ca. 2 km fra skiområdet Silvapark Galtürs Birkhahn-bane. Silvretta-svævebanen, som giver adgang til skiområdet Ischgl-Paznaun, ligger ca. 9 km fra indkvarteringen. Den gratis skibus holder kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig husbar, legerum til børnene og skirum med støvletørrer, som kan betrædes fra hotellet. Der er gratis parkeringspladser ved hotellet (hvis ledig) Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Bo på det 4-stjernet Heart Hotel Grischuna i St. Anton, hvor du får rolige omgivelser, lækre wellnessfaciliteter, god mad og en enestående udsigt.

Hotel Sendlhofer's

Hotel Sendlhofer's , Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De elegante værelser er moderne og meget omhyggeligt indrettet og udstyret med et tv og et hyggeligt opholdsområde. Det maleriske centrum af Bad Hofgastein med hyggelige butikker ligger indenfor gåafstand, og den første skilift er mindre end en kilometer væk. I Aqua Vitalis, Hotel Sendlhofers omfattende wellnesscenter, kan duforkæle dig selv efter en lang dag på pisterne. Aqua Vitalis har en Læs mere

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Hotel Village Montana

Hotel Village Montana, Tignes

Hotel Village Montana ligger i hjertet af Tignes, og her får du både ski-in/ski-out, lækker wellness og en stor opvarmet pool.

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must på skiferien mens du stadig kan nyde bylivet? Så er du kommet til det rigtige sted!

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Résidence Saskia Falaise

Résidence Saskia Falaise, Avoriaz

Den hyggelige Résidence Saskia Falaise ligger i udkanten af Avoriaz, i den højere liggende del af "La Falaise". Indkvarteringen består af flere bygninger og byder på en herlig panoramaudsigt udover dalen i Morzine. Beliggenheden gør det muligt for skiløbere at starte på ski direkte fra indkvarteringen. En bager, supermarked, restauranter og barer ligger ligeledes umiddelbart direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi (mod betaling), legehjørne til børnene samt skidepot. Parkeringspladser mod betaling ligger i Læs mere

Résidence Les Bergers

Résidence Les Bergers, Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers ligger i bydelen Les Bergers. Skilifterne ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og centrum af Alpe d'Huez med butikker, barer og restauranter nås efter ca. 800 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 150 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant og bar, salon med pejs og billardbord (evt. mod betaling), opvarmet udendørspool (dagligt kl. 16 - 19.30, der tages forbehold for åbningstider, yderligere info på stedet) )samt sauna (for åbningstider, se opslag Læs mere

Premium Résidence Les Crêts

Premium Résidence Les Crêts, Meribel

Det komfortable Premium residenz Les Crêts ligger direkte ved pisten og kun ca. 500 m fra butikkerne i Méribel-Mottaret. Nogle indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden (ca. 100 m). Den hyggeligt indrettede indkvartering byder på en fantastisk udsigt udover den omkringliggende bjergverden og søen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, bagageopbevaringsrum (uden overvågning), skidepot, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), billardbord (mod betaling) samt overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De rummelige lejligheder Læs mere

Résidence Le Tikal

Résidence Le Tikal, Val Thorens

Den komfortable Résidence Le Tikal ligger i St. Martin de Belleville direkte ved pisterne og ca. 950 m fra centrum af Val Thorens med talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Et lille supermarked nås efter få meter direkte ved indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception og skibokse med støvletørrer. Derudover kan man i nabobygningen Résidence Les Temples du Soleil benytte restauranten samt saunaområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med sauna, to spabade og tyrkisk bad (eventuelt mod betaling). Der er Læs mere

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Chalet Gaste

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

Perfekt placeret i udkanten af Passo Tonale, tæt på pisten, ligger det helt nyrenoverede og hyggelige Hotel Delle Alpi

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i de hyggelige lejligheder tæt på pisterne og med mulighed for at bruge et 4-stjernet hotels wellness-faciliteter.

Casa Eydallin

Casa Eydallin, Sauze d´Oulx

Gode lejligheder i centrum af Sauze d'oulx Casa Eydallin består af 6 gode lejligheder med plads fra 4-8 personer. Alle lejlighederne er unikke, men gennerelt for alle er at de er opført i mountain style og har gode køkken og bade faciliteter. Alle lejligheder kommer med sengetøj, håndklæder samt slutrengørring. Belliggenhed Casa Eydallin ligger i centrum af Sauze d'oulx i den charmerende gamle bydel. Der ligger restauranter og barer i kort gå aftend fra lejlighederne. Kun 150 meter fra lejlighederne Læs mere

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Trysilfjell Hytteområde består af flere forskellige hytter, der både er forskellige i størrelsen samt interiør og eksteriør, da de er privatejet. Derfor varierer hytterne også i standard. Hytterne har plads til alt fra 4-22 personer. Afstanden til skiområdet er meget forskellig, men hytterne har ski-in/ski-out via transportløjpe og ellers er skibussen en mulighed.

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil åbnede i april 2019 og ligger lige bag ved Trysils velkomstcenter. Derudover er Hotel Radisson jeres nærmeste nabo. Her kan I finde hele 5 restauranter, bar, pool og legerum til de små. Alle lejlighederne er udstyret med et stort køkken og indkøbsmuligheder ligger blot 100 meter fra derfra. Lejlighederne i The Lodge Trysil er med en forskellige stil og indretning, men har alle den samme høje standard.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På den nye fjeldside i Kvitfjell ligger 16 nye hytter i det der hedder Varden Fjellandsby. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte placering til familier, der gerne vil bo i et børnevenligt område ud til brede grønne og blå piste. Skiskole finder I ved mellemstationen, hvor I kan på ski til og ellers tage bilen.

Bjønnlitjønnvegen

Bjønnlitjønnvegen, Kvitfjell

Bjønnlitjønnvegen tilbyder fine hytte i forskellige størrelser, der ligger på vestsiden i Kvitfjell. Nogle af hytterne ligger med ski-in/ski-out, mens andre er placeret i kort afstand til den nærmeste transportløjpe, som vil føre jer til alpinanlægget. Hytterne er indrettet moderne og stilet og skaber nogle skønne rammer for en dejlig skiferie. Bemærk, at transportløjpen ved nogle af hytterne er afhængig af natursne, og afstande kan variere i for- og eftersæson. I bilafstand fra Bjønnlitjønnvegen hytterne finder I centrum af Fåvang Læs mere

Alpin Apartement

Alpin Apartement, Hemsedal

Alpin Apartement er skønne lejligheder beliggende i gåafstand til Hemsedals mange faciliteter, aktiviteter og 200-450 meter fra liften. De hyggelige lejligheder varierer i størrelsen og rummer alt fra 4-10 personer afhængig af den respektive bolig. I bor tæt på Hemsedal Skisenter, skiudlejning, langrend, børneområdet og en sportsbutik. Ikke langt fra lejlighederne finder I restauranter, natklub, afterski og en sportsbar med bowling og sjove spil. Bemærk, at i weekender og ved højtider kan der være støj fra naboer, da der bor Læs mere

Hotel Caribou

Hotel Caribou, Grandvalira

Det komfortable 4-stjernede Hotel Caribou ligger ca. 1 km fra centrum af Pas de la Casa. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, gratis Wi-Fi, pengeskab, bar, restaurant, tv-rum og legerum til børnene. Forplejning I rejseprisen er der inkluderet righoldig morgenmadsbuffet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen