Søg efter skirejser


Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

Nedre Grizzlyhusen i Björnrike er et godt valg til familier. Her kan I stå på ski ned til boligen og når I skal op til Grizzly Expressen så er der et rullebånd. Tæt på boligerne er der kælkebakke til de mindste og I bor i gåafstand fra restaurant og skiudlejning.

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering i lejligheder bestående af dobbelthuse og hytter, som ligger i et område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven som ligger tæt ved.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Skiferie for hele familien? Bo i Skalspasset i Vemdalskalet. Her kan I vælge mellem flere muligheder. Bestil skiferie i enten lejligheder eller i en hytte i et roligt område. Boligerne er beliggende tæt på pisten. Her bor I en kort gåtur til restaurant og blot et par kilometer Skalets Torv, hvor der er skiskole. Ved Vemdalsskalet Torv finder I indkøb, butikker, bager og også en mulighed for skiskole.

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. Find den indkvartering, der passer jer bedst. De fleste boliger ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Nova

Nova, Tandådalen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Sälen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Fjällbyn 4-6 personer

Fjällbyn 4-6 personer, Stöten

De mange hytter i Fjällbyn kan variere lidt i standard afhængig af ejer og renovering.    Type: Dobbelthytte  Personer: 4-6  Størrelse: 34m2 Til lift: 50-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 2 rum hver med bred seng (120 cm) og overkøje (80 cm)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Læs mere

Bävern 6-10 personer

Bävern 6-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 6 eller 8 samt få til 8-10  Størrelse: 51m2 Til lift: 150 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer, 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng og hems med 4 køjer eller enkeltsenge   Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Terrasse  OBS! PLUS bolig mod tillæg - renoveret og med ovn og opvaskemaskine. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om Læs mere

Solbacken

Solbacken, Hundfjället

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Type 9C - 6-8 personer

Type 9C - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 9C er beliggende i området Centrumbyn ved Fjällterassen og Fjällvägen tæt ved receptionen samt pistene Sydbacken på den ene side og Västbacken på den anden side. Type: Hyttelejlighed (få som dobbelthytte)  Personer: 6-8 (renoveret kun 6 pers.)   Størrelse: 70m2 Til pist: 25-200 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, brændeovn og dobbelt sovesofa i 6-8 pers.  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Nogen med Læs mere

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Fjällhem

Fjällhem, Högfjället

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Renen Björnen

Renen Björnen, Åre

Denne skilejlighed er ideel for jer, der ønsker masser af skiløb samt restauranter og butikker i nærheden. Boligerne har plads til 4-6 personer, hvor der vil være et tørreskab til det våde overtøj, så I med glæde kan tage varmt og tørt tøj på dagen efter. Nogle af lejlighederne vil være udstyret med en sauna, og alle boligerne ligger kun 30-150 meter fra en lift.

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby, Hafjell

Hafjell Alpinlandsby byder på hyggelige lejligheder, som er centralt beliggende tæt på Hafjell Alpincenter, børneområdet og legemuligheder. Disse familievenlige lejligheder kan huse 4-6 personer, hvor I har skiløb lige ude for døren. Skiboligerne ligger ligeledes tæt på Hafjells indkøbsmuligheder, så I ikke skal bekymre jer om at mangle noget på turen.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Nye og flotte lyse lejligheder beliggende lige over for tunnelen i Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende kun ca. 100 m fra en blå nedfart. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell, og næste lige til pisten. Lejlighederne er beliggende på alpinanlæggets nordside. Lejlighederne er moderne og af god kvalitet. Bemærk dog at indretningen kan variere fra lejlighed til lejlighed.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hytten på Hegnavegen 23 er på hele 230 kvm. Her er der god plads, garage til 2 biler, stort rum til skitøj og skiudstyr. Stor stue i underetagen på 45 kvm. Flere mindre stuer i hytten den ene med pejs. Her er god plads til hele familien eller flere der rejser sammen. Hyggeligt køkken med pejs og stor spiseplads. Fra hytten er der udsigt mod Vestlia.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen består af 38 nye lejligheder fra vinteren 2021. Her er lejligheder fra 4-9 personer med wi-fi. Super god placering lige ved pisten og med kort afstand til børneområdet på Vestsiden. Herfra kan I tage godolen til Varden, som har fem nye, familievenlige, blå løjper.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Hotel Almhof

Hotel Almhof, Fügen

Det familievenlige 4-stjernede Hotel Almhof ligger direkte ved pisten i skiområdet Hochfügen-Zillertal i 1.500 m højde. Fügen med indkøbsmuligheder og købmandsbutikker nås efter ca. 12 km via den velholdte panoramavej. En skibus holder ved skilifterne Hochfügen ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer, Wi-Fi (inkl.), fjernsynsrum, restaurant, legerum, elevator, skirum m. støvletørrer, kælk til låns, vinkælder samt egne parkeringspladser (inkl.). Wellnessområdet med sauna, dampbad og spabad kan benyttes gratis. Solarium og massager Læs mere

Aktivhotel Kohlerhof

Aktivhotel Kohlerhof, Fügen

Det komfortable 4-stjernede Aktivhotel Kohlerhof ligger direkte ved Spieljoch-banens dalstation, ca. 1 km fra centrum af Fügen. De nærmeste indkøb- og underholdningsmuligheder ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En skibus holder direkte ved hotellet og bringer gæsterne til skiområdet Hochfügen, der ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 1 km. Det velholdte wellnesshotel består af et hovedhus samt sidebygning, som ligger ca. 150 m fra hinanden og er forbundet via en underjordisk gang. Hotellet byder Læs mere

Lejligheder Stubaital

Lejligheder Stubaital, Stubaital

De hyggelige lejligheder ligger alle i forskellige byer i Stubaital. Der ligger et skibusstoppested alt efter indkvarteringens beliggenhed maks. 1 km fra den enkelte indkvartering, de nærmeste indkøbsmuligheder ligger indenfor en omkreds af 1 - 2 km. Lejlighederne har Wi-Fi, nogle med skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De enkelt indrettede lejligheder har stue/soverum, 1-2 separate soveværelser, douche/wc, tv, tekøkken, spisekrog samt Wi-Fi, radio, hårtørrer og nogle med pengeskab. Uden forplejning. OBS! Ved booking af flere værelser kan Læs mere

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Ferienwohnung Schiestl

Ferienwohnung Schiestl, Kaltenbach

Den hyggelige indkvartering Ferienwohnungen Schiestl (tidligere Alpenidylle Appartement) ligger ca. 100 m fra centrum af Kaltenbach og ca. 500 m fra bjergbanen Hochzillertal til indstigningen til skiområdet. Indkøbsmuligheder og banegården Kaltenbach ligger direkte i centrum af Kaltenbach. Der befinder sig en langrendsløjpe ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skikælder med støvlevarmer samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Appartement Am Tatscherlehen

Appartement Am Tatscherlehen, Kaprun / Kitzsteinhorn

Appartementhaus Am Tatscherlehen (lejlighedshus) ligger i Piesendorf, ca. 6 km fra skiområdet Maiskogel, ca. 7,5 km fra Areit-banen og ca. 12,5 km fra skiområdet Kaprun-Kitzsteinhorn. Et skibusstoppested samt indkøbsmuligheder ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Til centrum af Piesendorf er der ca. 1,5 km, til Kaprun ca. 6 km. Ved godt snedække ligger der en langrendsløjpe direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, skirum og gratis parkeringspladser (hvis ledig). På stedet fås der Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Heart Hotel Talhof Nigg

Heart Hotel Talhof Nigg, St. Anton

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Heart Hotel Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Kaiserwinkl Apartments Daxer

Kaiserwinkl Apartments Daxer, Hochkössen

Det familiedrevne Kaiserwinkl Apartments Daxer ligger med dejligt blik til søen ca. 11 km fra skiområdet Hochkössen. De overskuelige centrum af Walchsee nås efter ca. 2 km. Der ligger desuden en langrendsløjpe og kælkebane direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, opholdsrum med dart og bordfodbold, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden får man ved ankomst Kaiserwinkl-Card, som giver mange fordele i regionen som fx gratis benyttelse af skiskolen, lanterne-vandringer, rabatter ved skiskolerne og meget mere (der tages Læs mere

Apartment Bei Lisa

Apartment Bei Lisa, Saalbach

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Chalet Schönbacher Hof

Chalet Schönbacher Hof, Hopfgarten

Det autentiske Chalet Schönbacher Hof ligger i rolige omgivelser i nærheden af skipisterne i Skiwelt Wilder Kaiser, ca. 3 km fra Hopfgarten. Bjergbanen Hopfgarten nås efter ca. 2 km, skibussen holder direkte ved indkvarteringen (ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Chalet Hermine

Chalet Hermine, Val Thorens

I den rolige ende af Val Thorens ligger de lækre lejligheder, Chalet Hermine. Her er der kun 150 meter til liften og pisten - og der er lejligheder i alle størrelser, lige fra 4 til 12 personer.

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Résidence Électra

Résidence Électra, Avoriaz

Den centralt beliggende Résidence Électra ligger i bydelen Les Crozats i Avoriaz, mindre end 100 m fra skipisten. Ved godt snedække er nedfart helt ned til indkvarteringen mulig. Med rulletrapper kommer man let ind til centrum med butikker, restauranter og barer. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, fitnessrum samt skidepot. Der er offentlige parkeringspladser i udkanten af byen (mod betaling, reservering anbefales). En shuttle-bus bringer på ankomst- og afrejsedagen gæsterne til indkvarteringen (mod betaling, ved forhåndstilmelding). Indretning og Læs mere

Résidence Les Hauts Bois

Résidence Les Hauts Bois, La Plagne

Den traditionelle og i savoisk stil indrettede Résidence Les Hauts Bois ligger i Aime La Plagne og direkte i nærheden af pisterne. Lejlighederne har stort set alle en fantastisk udsigt over bjergverdenen. Indkøbsmuligheder og levnedsmiddelbutikker nås allerede efter ca. 200 m. La Plagne ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Overdækkede parkeringspladser mod betaling )hvis ledig) befinder sig direkte ved indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (til dels begrænset overførselshastighed), opholdsrum, bagageopbevaringsrum, skikælder (begge uden opsyn) samt legeområde til Læs mere

Residence Le Roselend - Arc 1800

Residence Le Roselend - Arc 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs 1800 - med panorama-udsigt til Mont Blanc. Her får du lækre lejligheder med plads til hele familien.

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

På Hotel Delle Alpi kan I både nyde godt af det brede udvalg af vine og det store wellness område.

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista, Madonna di Campiglio

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Bellavista ligger ca. 200 m fra centrum af Giustino og ca. 800 m fra centrum af Pinzolo. Den nærmeste skilift i skiområdet Pinzolo (Pra Rodont) nås efter ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Man kan desuden deltage i en sneskovandring (en gang pr. ophold). Derudover fås der nedsat entré til det nærliggende wellnessområde Læs mere

Casa Bernard

Casa Bernard, Canazei

Stor familielejlighed med god placering som er perfekt til én eller flere familier som rejser sammen Casa Bernard er en stor lejlighed på 110 m2 med 4 soveværelser, som passer perfekt til den store familie eller til to familier, som rejser sammen på skiferie til Canazei . Central beliggenhed Casa Bernard ligger centralt placeret midt i Canazeis centrum. I kort gåafstand fra lejligheden findes et godt udvalg af hyggelige barer og restauranter, så der er gode muligheder for at komme ud Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen